Nem elég kemény! Elgyengül! Nincs elég vágy?
Egy kacsintástól is feláll, majd ki veri a nadrágot, azonnal működésre kész az előjáték alatt. Aztán eltelik egy kis idő és egyre puhul, gyengül majd annyira lelankad hogy tök kuka. Teljesen normál állapotba került, fel sem tudtuk éleszteni többet. Borzasztóan nyugtalanító, mégha csak egyszer fordult is elő.
Ha magamnak csinálom egyedül, akkor izgatás nélkül max 1 percig marad merev, aztán lankad, de azonnal indul, ha hozzányúlok. Meséljetek erről kérlek, hogy van ez másokkal?
Nem vagyok parázós típus, baromi jól éreztem magam, nem az első volt már, komfortos volt az egész.
Jó az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem a barátnőm csak egy egyéjszakás, amiben nem kívántam olyan veszettül őt. Ez nyilván nem előny a vágyra nézve, de hogy ennyire leálljon az kétségbeejtő. Magamnak sem tudtam feléleszteni, pedig egyedül mennie kéne, ismerem annyira. 26F
"Egyébként este 8 körül kezdtük cirógatni egymást, egy szuper elnyújtott előjáték után végül már éjszaka 1 óra körül kerültem oda, hogy behatoljak és akkor kezdett rohamosan romlani a helyzet. Aztán reggel sem lett lényegében jobb. "
Azért az nem meglepő, hogy 5 órán át nem volt olyan kemény, mint a kő! :) Most mégis mit vársz el magadtól, értem én, hogy előjáték meg minden, de 4 órán át húzni egymást, mielőtt konkrét aktusra kerülne a sor, vagy elmehetnél, az férfi szempontból már inkább kínzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!