Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van a péniszemmel?

Mi van a péniszemmel?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és a makkomon alul körbe fehér pöttyök vannak. Nem fáj, nincs rá panaszom, csak zavar, hogy ott van. Valamint feljebb olyan mintha repedezett lenne.. báár nem nevezném repedésnek inkább mintha réteges lenne.. Tehát ilyen csíkok vannak rajta vagy benne mint az emberek nyelvén.. Valamint a tetején is nagyon nagyon pici pöttyök amik nem fehérek és alig láthatóak.. Eléggé szégyenlős vagyok ezért félek orvoshoz menni vagy a szüleimnek szólni...

2014. ápr. 9. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy gyulladás! Ezért kérdeztem, hogy érzékeny-e. Nem hinném, hogy bármi komoly lenne,de látatlanban nem akarok okoskodni. Ha bizonytalan vagy, nézesd meg orvossal!
2014. ápr. 10. 18:57
 12/14 anonim válasza:
meg amúgy egy urológus előtt felesleges szégyenkezni, hidd el látott már annyit hogy nem a tiedtől fog zavarba jönni, ha meg netán valami gebasz van és későn szólsz akkor meg cumi van, szóval ajánlom figyelmedbe
2014. ápr. 10. 23:09
 13/14 anonim ***** válasza:

A hátrahúzott fityma felgyűrődik a makk mögött – ez a dolga, mindenkinek ilyen. Van, akinek magától hátracsúszik ha merev a pénisze, van, akinek nem – ez is rendjén van, ha amúgy manuálisan hátrahúzható a dolog.

A makk peremén a PPP van egyeseknél. Nem érdemes vele foglalkozni, nem betegség, nem fertőző, nem gáz, ilyen és kész :)

És van akinek barázdált a makkja és nem simul ki, van akinek picit rücskös, van akinek meg teljesen sima. Ez is a változatosság része...

2014. ápr. 12. 00:49
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. ápr. 13. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!