Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitol lehet már hasfájásom és...

Mitol lehet már hasfájásom és székrekedésem már 2 hete?

Figyelt kérdés
Nos már lassacskán két hete fáj a hasam,de olyam érzés mintha egy kő lenne benne és az vádorolna jol jobb oldalra hol bal oldalra.Székrekedésem is van,már 2 hete alig tudtam egy normálisat székelni mindig nagyon kevés jön illetve a szellentésem is nagyon gyenge viszont szagosabb a megszokotnál.Jelzem szedek egy vitamint(pharmaton vital) én úgy veszem észre mióta ezt szedem azóta vannak ilyen problémáim,szerintetek a vitamin csinálja?

2014. ápr. 8. 08:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Az etvágyammal semmi gond,alvás zavaraim sincsenek!
2014. ápr. 8. 08:20
 2/6 gömbicica ***** válasza:

ha felmerült a vitamin mint bajokozó, akkor csudának szeded még mindig?

a kellemetlen szagu szél, a rossz emésztés jele,

a székrekedés pedig a rostszegény, folyadékszegény táplálkozás, kevés mozgás jele is lehet.

Nekem is voltak időnként ilyen problémiáim, mióta magam sütöm a kenyerünket magokkal némi lenolajjal, azóta nincs nap, hogy ne legyen székletem. van, hogy 2x is.

Én a vitamint abbahagynám!!! (nézd meg a használati utasitását, hátha szerepel benne valami ilyesmi)

2014. ápr. 8. 08:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk mozogni eleg keveset mozgok,sot nagyon keveset!
2014. ápr. 8. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól fáj a hasad, hogy nincs rendesen székleted, nem ártana egy beöntés, vagy valamilyen hashajtó, hogy kihozza a bentrekedt dolgokat.

Vitamin tabletta helyett inkább egyél rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, rostos dolgokat, leveseket, natur joghurtot, főzeléket, igyál sok folyadékot, pár napig ne egyél fehér lisztet, édességeket, hozd rendbe amit elrontottál.

2014. ápr. 8. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Azonnali hatást a szilva kompót fejt ki .Ez lazává teszi a székletet.
2014. ápr. 8. 09:05
 6/6 szamo77db ***** válasza:
Meglehet, hogy a vitamin az oka, mert nyilván van benne vas, attól pedig olyan szorulást, hasi fájdalmat lehet kapni, mint annak a rendje. Próbáld meg, hogy elhagyod a vitamint és figyeld meg, lesz-e változás? Addig is valamilyen kíméletes kis hashajtót kellene szedni. Stadalax, Dulcolax, ilyesmi.
2014. ápr. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!