Ötletek pattanások kezelésére?
Elnézést, lehet, hogy eltévesztettem a kategóriát. A kérdésem az lenne, hogy ti mivel tüntetik vagy előzitek meg a pattanásaitok? A nagynéném kozmetikus és kb. az utca végén van a szalonja, de nem szeretek nála lenni. Jó meg minden, régóta is csinálja, de egyszerűen fáj. Végigszenvedem az egészet, utána pedig két hétre rá mehetek vissza. Magamnak szoktam nyomni, de van, hogy nem sikerül. Eddig nem volt semmi ilyesmi gondom, kb. akkor kezdődött amikor már idegesített, hogy mindig cseszteti a fejem. Most a homlokomon alig van, mert ott több kevesebb sikerrel el tudom magamnak intézni, de az arcomon ahol fáj nem tudok mit kezdeni velük. Acnesolt (asszem így kell írni) is használok, de az sem használ olyan jól. Ti hogyan kezelitek és előzitek meg a pattanásokat?
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!