15 éves 155cm magas késon éro fiu vagyok, a peniszem 13 cm, es recska utan nincs sperma csak valami nedv. Szerintetek ez baj? Es noni fog meg a farkam?
Nos igen, még simán nőhetsz mg.. elvégre te is azt írtad, későnérő vagy.. a farokméreted is fasza, ha nő, jó, ha nem, nem.. aki szerint 20 centisnek kell legalább lenni egy brének az ostoba.
Amúgy meg a farokméreteddel nem igazán fog foglalkozni a lány/fiú akivel éppen vagy... (nem tudom melyik)
Amúgy fél év múlva sztem már fog rendesen jönni a fehér cucc is.
Az a lényeg ,hogy már nem szárazon élvezel el.Hamarosan már a tökeid is lendületbe önnek,és jön a szines anyag is .
2 es én a helyedben ennyire nem kérkednék vele .Nem biztos,hogy előnyödre válik .Mentségedre szóljon nem te akartál ekkorát.
Én csak a saját statisztikám vázoltam fel, ja és nekem volt .
De ne aggódj mégnő, elsőre a pénisz azt követi a herezsacskó
A kérdés így szólott :
15 éves 155cm magas késon éro fiu vagyok, a peniszem 13 cm, es recska utan nincs sperma csak valami nedv. Es noni fog meg a farkam?
Nagyon a alacsony vagy,de ehhez a kisnövéshez a pénisz méret szinte nagy is:-),jó a méreted odalennt.MÉg nőhet a péniszed,de a magasságodért aggódj inkább.
A váladék ami jön az előváladék lehet,átlátszó és ragacsos úgye?Ha igen az jó,az előváladék után nem sokkal idővel a szervezet elkezd spermát is termelni,legkésőbb 16-16,5 éves korra kell hogy a szervezet spermát termeljen ha nem endokrinologuhoz kell menni.Még van időd.A pénisz méreted már a felnőttek átlag méretébe beletartozik,azért nem kell aggódnod.
Apukád milyen magas?Kb te is akkorára nőhetsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!