Az baj, ha 16 évesen nem használok borotválkozás után after shave-t?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 17:50
11/14 anonim válasza:
Sosem használok, felesleges. :)
12/14 zoozo válasza:
Hát ha nem akarsz olyan fejjel mászkálni,mint akit végighúztak a betonon,ajánlatos használni,így elkerülheted a szakállfertőzést! [link] Az 5-ös egy agyatlan droid..hiányzott az észosztásnál! A 2 és 6 a tuti válasz! Aki azt mondja hogy nem kötelező,annak is igaza van,nincs benne Magyarország Alaptörvényében..,még,de érdemes! A szőrön kívül a bőrt is irritáció éri,nem kicsi..,agyonkaristolod egy qrva vasdarabbal konkrétan! After Shave, After Shave Gel, After Shave Balm.. Alkoholos,alkohol nélkül,normál ,érzékeny bőrre,stb... A sima after shave sokszor nekem is erős volt,ezért balzsamosat használom..,pl: Loreal Men Expert Hidratáló Balzsam , Nivea Men After Shave Balzsam stb..,nem erős és nem fogja kiszáradni a bőröd,olyan lesz mint a baba segge,és még a csajok is bírják az illatát! :) A b@rom meg pancsolja csak a képét a hideg vízben!
13/14 anonim válasza:
a gyógyszertári kamillás arcszesz teljesen jó erre a célra
14/14 anonim válasza:
Helló én ezt ajánlanám neked. [link]
Annyit kell tudni, hogy ebben nincsen semmilyen méreganyag illetve olyan összetevő, ami szárítaná a bőrödet. Én most ilyet rendeltem. Sok jót írnak róla. Szerintem nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!