Szerintetek fognak még nőni a testrészeim megfelelő méretre?
Először is értelmes válaszokat, mert meg fogtok lepődni.
15 éves leszek nyáron, 155 cm vagyok, 35 kg, 8 cm a péniszem állva, és ez a súly a tölcsérmellkasom miatt van, bár már nyár elejére lehet mûtét lesz.
Ha lesz mûtét, szerintetek fogok még nőni, és a testrészeim fognak még nőni.
Amúgy is nagyon későn érő vagyok, kb. első ránézésre egy 10 évest látnátok.
Fogok vajon?
Köszi
Fogsz nőni. Van akinek a kamaszkori nagy testnövekedés 18-23 éves korában kezdődik el. Nekem 21 évesen kezdődött, gondolhatod hogy éreztem magamat, de utólag lehagytam mindenkit :) ami nagyon eltér az átlag 13-15 évestől, de nálam késett.
Nem leszel sem kevesebb, sem több ettől. Egyszerűen ilyen alkat vagy. Ne parázzál rá erre.
Ha van rá lehetőséged, akkor sportolj, és ne élj egészségtelen életet addig (nincs cigi, alkohol, drog, és esztelen ételek-italok- energiaital, chipsek, csokik stb), mert az csökkenti a növekedésed mértékét.
hát valóban elég alacsony és nagyon fejlettlen is vagy,de mivel alacsony vagy így ebből lehetet következtetni hogy későnérő is egyben.
Tuti fogsz még nőni és hogy mennyit hát a fiúk kb olyan magasra nőnek mint az apjuk vagy picit magasabbak.
TEhát milyen magas az apukád?
Kb akkora leszel te is.
Hát nem alacsony, kb. 180 lehet
De ezen is meg fogtok lepődni, ő is olyan 65-70 kg.
A testünk ugyanaz, neki is van olyan tölcsérmellkas, csak már nagyon enyhe.
De furcsa akkor egész magas apukád van,akkor csak későnérő vagy és lehet hogy 1-2 éven belül magasságra akár 15-20 cm-t is fogsz nőni.
De akár megkérdezheted apukád,anyukád hogy ők hány éves korukba kezdtek el nyúlni.Elég pici a péniszed,de ha a magasságod veszem alapul nem lepődök meg,mivel sokan akik alacsonyak kamaszkorban azoknak a nemiszervük is pici,de amint picit nyúlni kezdenek az is elkezd szépen fejlődni,férfiasodni.
De lanakdtan mekkora ha állva 8 cm csak?
De szőrősődsz már?ElElőváladék vagy sperma van már?
Csak azért kérdezem hogy tudjuk hogy a kamaszodás beindult már.
Ezek általában normál növésűek esetében 12-13 éves korban,ezt a szőrőrősédsre értem beindulnak és 13-14 évesen van előváladék vagy már sperma is.A 12 évesek általában 155-160 cm között mozognak,13 évesek meg 160-170 cm között,de kivételek mindig vannak.
Na de ha sem szőr,se sperma,se előváladék nincs esetleg akkor se kezdj el félni,mert legkésőbb 16,5 éves korodra kell hogy termeljen a szervezeted,ha nem akkor endokrinologushoz kell menni hormon vizsgálatra.
Ha meg van szőrzet és vagy előváladék,vagy sperma akkor az már jó jel.Akkor beindult a fejlődésed csak a növéshez kell még némi idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!