Transzszexuális férfinak működőképes a pénisze?
Hát pedig létezik. Volt egy kurzus az egyetemen, ahol szó volt erről is. Az az urológus professzor tartotta, aki az országban szinte egyedüliként végez nemátalakító műtéteket.
Bár azt mondta, a férfiből nővé operálás jóval gyakoribb, és a kimenetele is jobb. Láttam is egy ilyen műtétet:)
Kedves utolsó!
Dr. Tizedes Györgyről hallottam, aki a legtöbb ilyen műtétet végezte, de ő plasztikai sebész csak, vagyis én így tudom. Te kiről hallottál? Egyébként orvosnak készülsz, mert elég jól informált vagy csak azért kérdezem. Egyébként köszönöm a válaszokat.
Nem, nem róla.
Prof. Dr. Pajor László, Szegeden. Nem plasztikai sebész, hanem urológus. És igen, orvosira járok, ezért volt lehetőségem ilyen műtétet megnézni.
Ha megnézed a videót, a prof elmondja. Maga a nemi szervek átalakítása kevesebb, mint 200 ezer forint. Olyan 150 ezer körül van. De ha nőből akarsz férfi lenni, akkor az implantátumot neked kell megvenni, az a drága benne.
Hogy mennyiért veszik le a melleid, meg mennyiért veszik ki a méhed és a petefészkeid, azt nem tudom.
Egy barna nő a haja szőkére festésével nem lesz szőke nő, hanem szőkére festett hajú barna nő.
*
Egy egyszerű fülplasztika 200ezer+a vizsgálatok, kontrollok. Kétlem, hogy annyi lenne a deformálás, csonkítás, buherálás. És általa egyre messzebb kerülhet a boldogságtól a beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!