Mennyire baj ha ilyenek a hereim? (többi lent)?
Figyelt kérdés
Na itt egy kép. Jól látható hogy a jobb herem nagyobb. De vajon eu betegseg-e vagy mi?
2014. márc. 29. 20:07
1/6 anonim válasza:
hááát.. nem tudom.. jó nagy, azt meg kell hagyni.. amúgy mennyi idős vagy, és milyen régóta ilyen?
2/6 anonim válasza:
Nekem se egyforma méretűek, de azért ennél lényegesen kisebb a különbség. Nem ütötted meg valamikor? Nem fáj? Ha megfogod, akkor nem érzékeny? Én azért a magam megnyugtatása érdekében megmutatnám egy urológusnak.
3/6 anonim válasza:
szeritem rendben van max csapolj egyet és kisebb lesz :D
4/6 anonim válasza:
hármas, attól nem lesz kisebb, ha kiveri, ugyanis a mellékherében tárolódnak a hímivarsejtek, és nem a golyóban.
5/6 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond.Tökében erős a magyar !
6/6 anonim válasza:
Melekhere heren talalhato szerintem kisebb lesz az alatoknal is igy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!