Ez igaz hogy a sok ugrás rásegít a növésre? De ez miért van és hogy hogy? 15/F vagyok 172 cm, és még növőben vagyok, (későn érő). A sok ugrástól akkor megnyúlhatok? Szüleim 165,180 cm.
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 16:00
1/6 anonim válasza:
Akkor már inkább másszál falat, meghúzódzkodj súllyal a lábadon, mivel a gondolatmeneted követve ez inkább nyújt...
2/6 anonim válasza:
15 éves és 172 cm az nem kevés sztem. Én 17/L vagyok és majdnem 10 centivel alacsonyabb nálad, mégis közepes magasságúnak számítok. Mivel egyik szülőd sem alacsony, úgyis megnyúlsz majd idővel. Minek siettetni? ;)
3/6 anonim válasza:
172 cm az átlagosnak mondható. (Asszem férfiaknál 175 cm a magasság-átlag, bár ezt egy 20 éves könyvben olvastam.) Szüleid magassága alapján - mivel azért a genetika valamennyire itt is jelen van - is normális a mostani magasságod. Inkább próbáld meg elfogadni magad ilyennek! :-)
A midnenféle extrém nyújtómódszert meg felejtsd el, tartósan egyiktől sem leszel magasabb, legfeljebb csak a gerincoszlopod kikészítése árán. Az meg nem éri meg azt a 2-3 centit.
4/6 anonim válasza:
Én is 172centi magas vagyok 16évesen.Teljesen normális, mivel az európai átlagmagasság férfiaknál 175centi, nőknél 165.Szerintem az egészséges életmódtól leszel magasabb, nem attól, hogy ugrálsz.
5/6 anonim válasza:
Helló
Én 15 évesen csak 167cm voltam, most 178 vagyok ezt 20 éves koromra értem el, és nem csináltam semmi extra nyújtó gyakorlatot...
Szerintem állj ki az esőre, igaz nagyobb nem leszel de bebizonyítod magadnak hogy annak sincs semmi értelme. :D
Még van bőven időd megnölni...
6/6 anonim válasza:
Ha ez így lenne, a nyúl lenne a legnagyobb állat a világon, és nem a kék bálna. Honnan szedtél ilyen butaságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!