A péniszemen vannak kicsi (bőr színű) pöttyök, mik lehetnek ezek?
Ha nem nemi úton kaptad el őket, akkor két dolog is lehet. Ha a makkod peremén vannak, akkor egy PPP (Pearly penile papules)nevű elváltozás lehet. Ha pedig a péniszed bőrén, akkor fordyce pöttyök.
Mindkettő jóindulatú elváltozás. Ha nem zavar, kezelést nem igényel. Ha számodra zavaró, magánrendelésen eltávolítható.
Én meg két lehetőséget írtam "má bocs"! És magánrendelésen igenis mindkettővel foglalkoznak. Arról nem beszélve, hogy a kérdező egy szóval nem írt a mennyiségéről és nagyságáról, tehát nem tudom, hogy a következő résszel mire célzol:".Magánrendelésen az ilyen jelentéktelen kicsikkel sem foglalkoznak ,má bocs 1 es .Van ennek nagyon durva változata is ."
Teljesen értelmetlenül javítottál ki (már megint). Kérlek ha nagyon unod magad, akkor valaki mással kötözködj "má bocs"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!