Véres ondó? Mit csináljak?
Tegnap este amikor a barátnőmmel voltam véres volt az ondóm
de ma amikor haza értem megnéztem hogy tényleg az volt-e.(önkielégítéssel)de most már nem volt az.
Szerintem biztos én voltam a véres nem a barátnőm.
Kérdező azt nem írtad,volt e rajtad gumi óvszer.Ha abba
véres az ondód,akkor egyértelmű a dolog.
Ilyen egyszerű ez .A nők sok esetben bevérezhetnek az aktus során is .Ha nálad egyszer van ilyen,akkor utána is kellett volna hogy legyen,arról nem is beszélve,a véres ondó távozása fájdalmat is kivált .
oké, hogy mérges vagy és oké hogy segíteni akartál, ez teljesen rendben is van, de akkor se kívánj senkinek ilyeneket, még az ellenségeidnek sem. ez nem szép dolog. abban egyetértek veled, hogy ne várjon 10 alkalmat, de ha többet nem véres az ondója, akkor az lehetett bármi, akár egy szimpla felszíni sérülés is, ami vérzett. nem kell egyből rákra és gyulladásra gondolni.
persze ha többször is előfordul, hogy véres az ondója, akkor menjen orvoshoz. különben még az sem tudjuk mennyire volt véres a kérdező ondója.
Első kérdés: szteroidokat használsz?
Második: Miért nem mész el dokihoz, ha ennyire be vagy parázva? Nem kell neten a sok hülyeségre hallgatni, indulj meg szépen a dokihoz, ne várj x alkalomra...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!