Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az hogy a jobb...

Miért van az hogy a jobb herém "felhúzódik" mikor maszturbálok?

Figyelt kérdés
Általában akkor fordul ez elő amikor a herezacskóm visszább van húzódva, és ha akkor masztizok az ejakuláskor a jobb herém elkezd felfelé húzódni majdhogynem felmegy a hasüregembe.:S attól félek egyszer tényleg bent reked.:S másnak is van hasonló tapasztalata?
2009. dec. 16. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

előfordul

az is, hogy jaj mi lesz ha ottmarad

de még szerencsére sosem maradt ott

nem tudsz vele mit kezdeni, mert szex közben erre már tényleg nem tudsz odafigyelni

mennyire tűnik el? farkad tövénél, vagy teljesen eltűnik a lágyékcsatornádban?

2009. dec. 16. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Hali!

Ez azért van, mert ejakuláció előtt voltaképpen hasonló, mint egy vákuum effektus jön létre a húgyivarrendszeredben, és mivel a heréidből jön fel az anyag, közvetlenül az elélvezés előtt természetesen felhúzódik. (Heréid tehát a kiindulási, a húgycső pedig a végállomás sztem az egyirány egyértelmű.)

Viszont most kérdeznék tőled...:

1.> Hány éves vagy?

2.> Mióta masztizol?

3.> Volt már rá példa, hogy a jobb heréd (ami egyébként mindig egy picit feljebb van, mint a bal) fent is maradt a hasüregedben?

4.> Voltál már vele orvosnál? Ha igen, mit mondott?

5.> Végzel magadon önvizsgálatot RENDSZERESEN (a heréiden és a mellkasodon)? Milyen gyakran?

6.> Mikor vetted (vagy szüleid, védőnő, iskolaorvos, ill. háziorvos...stb. esetén vették) észre, hogy ingázik a heréd?

7.> Félelmed mennyiben befolyásol téged maszti közben és ez miben nyilvánul meg, ha megnyilvánul?

Üdv: EE

2009. dec. 17. 09:28
 3/12 A kérdező kommentje:

Szóval. 20 éves vagyok, kb 14 éves korom óta masztizok. sose maradt fenn a hasüregben, csak a hímvessző tövéig húzódik fel, és most másodjára fordult ez elő.Régebben sose.Eddig nem voltam vele orvosnál..

önvizsgálatot szoktam csinálni, bár csak a heréket vizsgálom, mellkason nem tudom mit kell figyelembe venni..:S

és hogy mikor vettem észre? hát most. egyszer fordult elő ilyen de utána sokáig nem volt semmi gondom.és most fordult elő másodjára.

2009. dec. 17. 13:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hali ismét!

Nos. Saját példámból kiindulva, (mivel ezt az effektust már én is észleltem magamon,) ha csak a hímvessző tövéig húzódik fel, addig nincs gond, mert nem tud átbújni sehol, kivéve, ha megnyílt v. kitágult az ondózsinórod nyílása. Az ingahere már kisgyerekkorban is észlelhető, ha neked eddig vizsgálta az ovi ill. a sulid orvosa az ezért volt, hogy nem-e bújócskázik-e vmeik. :) Ha igen, akkor a hasfal hőmérséklete árt6 a spermiumok keletkezésének. A herék hőmérséklete úgy kb. 2-2,5°C-kal alacsonyabb a herezacskóban a testhőmérsékletnél. (Ezt egyébként digitális lázmérővel magad is leellenőriz7ed magadnak...nem kizárólag csak egyes kisbabák pelenka ill. herehőmérsékletét szokás ellenőrizni...a herezacskódnak pedig hőszabályozó szerepe is van.

Feltételezem, hogy szexeltél már, de ha nem, masztizáskor is uúgy megemelkedik a tested hőmérséklete. Itt az előző hozzászólásban általam írott vákuum-hatás miatt me7nek fel a heréid, aztán megakadnak, mert nem tudnak továbbmenni.

Ha hideg van, a zacsid fázik, ezért összehúzódhat. (Példaként próbáld ki: 10-15 perccel fürdés előtt, vizezd be a zacsit ill. akár az alsógatyád/boxered fütyköstartóját hideggel, vagy hidegebb langyossal, és maradj benne. Figyeld meg amikor leveted a gatyeszt, össze fog zsugorodni a zacsid.) :)

Ha meleg a tested hője, a zacsinak az nem jó, tehát elrugaszkodik a testedtől,...lóg a szabadban, megereszkedik, pl. meleg vizű fürdés után. Glom akkor vizsgálod meg őket. Általában a jobbsó heréd mindig feljebb helyezkedik el a balsóhoz képest.

Engem az, hogy feljebb másztak a heréim nem zavart, de ösztönösen már gyerekkoromban masztizás közben lefeszítettem a bal hüvelykujjammal, és kitaláltam számos fogást, amivel még élvezetesebbé tettem magamnak az élményt. Később csajM felvetette, mi lenne, ha legumiznánk? Kipróbáltam és nekem bejött a dolog. Akár elme7sz egy szexshopba, ott számtalan színű, nagyságú heregumit kapsz, de ha nincs más, akkor megteszi egy vastagabb befőttesgumi-SZALAG!!! is. (Tehát nem az a vékonyka akármi,...hanem ilyen szalagszerű.) Próbáld ki, és számolj majd be néhány alkalom után, hogy milyen volt!

Arra azért figyelj oda, hogy a heréidet MAX 25 PERCIG gumiz6od le, tovább nem, mert elzárja a keringést, nem lesz pulzusa és elhal6, ha túlléped az időt (30 perc felett...) Ezzel egyben akár meg is oldhatod a kérdéses problémát. :) (Orvoshoz uis nem mennék vele... még.)

A mell önvizsgálata nem ehhez a kérdéskategóriához tartozik. Ha érdekel, szívesen megbeszélem veled priviben (e-mail, msn.) Ha további kérdéseid vannak, csak írj nyugodtan! :) A tapasztalataidat pedig várom a témával kapcsolatban.

és hogy mikor vettem észre? hát most. egyszer fordult elő ilyen de utána sokáig nem volt semmi gondom.és most fordult elő másodjára.

2009. dec. 18. 06:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
:T Ezek szerint a technika ördöge nem alszik az előző üzenetem végén... :)
2009. dec. 18. 06:07
 6/12 anonim válasza:
100%

Hali!

Maszturbáláskor ilyen nekem is szokott lenni, de amúgy én akkor is fel tudom húzni őket amikor én akarom, a bal felmegy a hasüregbe, a jobb megáll a hímvessző tövénél, egyszer megpróbáltam felnyomni, és fel bír menni, sosem maradtak fent. Nem tudom mitől lehet ez, de érdekes és egyben rémisztő is...

2009. dec. 18. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:

max a lágyékcsatorna bejáratáig megy fel

az odáig normális

ha a hasüregedbe, az nem

persze itt sokan keverik a dolgokat, és nincsenek tisztában az anatómiával

2009. dec. 19. 01:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

@ 16:44-esnek, (kettővel feljebb)

Azért van, ill. lehet ez, mert a heréid nem rögzülnek megfelelően odalent a herezacskódban lévő rácsos szerkezetű izomhálóban, aminek ez lenne a feladata. (Hideg hatására ennek izomrostjai húzódnak össze, ill melegben pedig tágulnak ki és engedik a mogyoróidat lötyögni. A here csak akkor juthat fel a hasüregbe, ha nem megfelelően rögzült, a hidegben összehúzódott izomháló felnyomja a lágyékcsatornán, az esetleg sérült hasfal pedig felengedi a hasüregbe. Onnan játszik kettes metrót, ill. szálldos "az ágod ringatózó Pom-pom" föl és le...föl és le... xD xD xD

Nagyon azért, ha lehet a saját érdekedben ne nyomkodd fel, mert csak egyszer kell felpréselned ahhoz, hogy aztán legközelebb a műtőben találd magad. Mekkora mutatvány lenne a Csillag születikben... :)

Am. azt hogy érted, hogy fel tudod húzni a hasüregbe, amikor akarod? (Úgy tudtam,h. azt manuálisan max felnyomni le7... :o :S)

1ébként hány éves vagy, haver?

2009. dec. 19. 04:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Látom ezzel a kérdéssel frankón megmozgattam egyes emberek fantáziáját!:D
2009. dec. 19. 12:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

:D Fantázia ide, fantázia oda... szemléltetésnek talán nem rossz... :)

Komolyra fordítva... a herék egyfolytában mozognak, és ha nincsenek lerögzülve a zacsiba, hanem rendszeresen felingáznak a hasüregbe, -- ezt hívják "testis restractilis"-nak vagy "testis migrans"nak (vándorhere vagy ingahere) -- akkor az ott uralkodó (test)hőmérséklet elpusztít6ja a spermiumokat.

Persze az sem jó, ha a golyók a lágyékcsatornában (retentio testis), vagy a hasüregben vannak (cryptorchismus -- kisgyerekkorban gyakoribb)... mindössze ezért tartom rendkívülinek és furcsának, hogy valaki felnyomogatja, vagy (nemtudomhogycsináljadeérdekelne) felhúzogatja a heréit a hasüregbe. >>:/

2009. dec. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!