Pénisznövelés, mi igazság van benne többi lent?
Valóban nőhet ettől a "gyógyszertől" a péniszem vagy az egész egy nagy kamu?
Jo lenne ha igaz lenne, mert 13cm a péniszem hosszúsága és ez valoban kicsi...
Itt van a termék: [link]
/tapasztalatokat/véleményt/ kérek!
Értelmes válaszokat szeretnék kapni. Köszönöm!
Én próbáltam de csak 1.5 centit nőt tőle 4 hónap alatt, gondolom ez is mindenkire másképp hat, mint minden gyógyszer.
Szerintem próbáld meg, mert csak nagyobb lehet, kisebb nem :)
Az angol nyelvű lapon írják azt is hogy étrend kiegészítő (azaz nem gyógyszer), igazából csak azt mondják a termékükről, hogy a szervezeted vérellátását jívítja, "erekció során a szervezeted a lehetséges maximumig vérrel telíti a barlangos testet" (azaz a péniszt
Ettől nem lesz nagyobb.
Az ilyen jellegű problémák, hogy kicsi a péniszem, az esetek 99 %-ban pszichiátriai jellegűek és vannak szélhámosok, akik ezt a téveszmét felhasználva hülyítik a naiv embereket, tőlük jó pénzeket kicsalva.
Természeten semmit nem használ az általad belinkelt csodálatos termék!
A péniszed olyan, amilyen, ha nem kóros, azon nem kell semmit se változtatni.
És közösüléskor sincs az égvilágon semmi jelentősége, mert a nő a csiklójával élvez, a csikló meg a péniszhez képest éppen hogy oldalt van, tehát a pénisz az oldalával izgatja és nem a hegyével.
Így van bizony, ahogy 7-es mondja!
Nagy primitív átverés az egész!
És külön péniszre ható szer nincs, legfeljebb növekedési hormon, ami mindent növeszt, és legfeljebb olyan frankón, hogy rövid idő alatt alulról szagolhatod miatta az ibolyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!