Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A 14 cm-er kicsi vagy nagy?...

A 14 cm-er kicsi vagy nagy? (14 éves vagy)

Figyelt kérdés
csak mert az osztályban szokták mondani hogy nekik 16 meg 18 cm-es és azért lennék erre kiváncsi
2009. dec. 15. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Am vonalzóval mérted?

2009. dec. 16. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha 14 éves vagy, akkor még nagy is az a 14cm! Ne higgy az oszt.társaidnak, 10000000százalékra biztos vagyok benne, h kamuznak! Ilyen idős korban sok fiú azt csinálja! A 18cm egyáltalán nem jellemző Európára és Magyarországra sem! Az átlag errefelé 14-15 cm körül van!
2009. dec. 17. 19:17
 13/18 anonim ***** válasza:

"Figyu!"-zós vok...

Azt még hozzátenném, hogy édesmindegy, állva méred-e, ülve vagy fekve...tőlem mérheted fejenállva is, akkor azonban ro6 pici lesz, mert minden vér az agyadba száll... :D

Az is mind1, mivel...zollstockkal, ruhamérőszalaggal, vagy a kőbánya-kispesti vasúti felüljáróban ilyentájt kap6ó ún. "fütyimércével", amin van 4 luk 4 mérettel (kicsi, közepes, nagy ill. király mérettel... XD

Viccet félretéve, amikor én is annyi vtam mint ti, mi is méricskéltük vonalzóval. Arra már csak egy idő után jöttünk rá, hogy a vonalzó lega fél centit csal, mert ha jobban megnézünk egyet -- legyen az derékszögű, vagy hosszú... -- van a "0" előtt egy kis szakasz kihagyva. (Tehát, aki vonalzóval mérte, az nyugodtan hozzáad6 még vagy fél cm-t.) Éppen ezért eleinte hurkapálcából, majd kerékpárküllőből csináltunk erre a célra ún. "fütyihosszmércét". Végét lefaragtuk, beskáláztuk, keresztbe hozzácelluxoztunk kerületmércét, azt' azzal ökörködtünk. A

2009. dec. 18. 01:37
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem átlagos, amúgy úgy tudom hogy az átlagos női hüvely 9 cm-es
2009. dec. 19. 21:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
tök normális,sőt jó.A kifejlett férfiaké is átlagban 13-15 cm között van,az osztálytársakkal ne foglalkoz,sok srác szokott kamuzni,soknak még szőre sincs,ez főleg a kis növésűekre igaz.Egyébként ha a méretükkel hencegnek valami bajuk van önbuzulosak,elég fura hogy magukkal vannak elfoglalva.
2010. márc. 4. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó a méreted,a többiek meg kamuznak,soknak még 10 cm sincs,gondold csak végig egy alíg 160 cm-snek nincs túl sok minden a gatyóba,ami nem is baj.Szerinten ne aggódj,óvisok a többiek.Nem tudom minek ez a kamu ettől még nem lesznek nagyok főleg amíg anyucinak kell megcsinálni nekik mindent,meg kísérgetni.Kamu az egész.Sok fiatal srác még 15 évesen is szőrtelen,ne törödj ilyennel
2010. márc. 4. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:
156cm er vagyok és 14 cm nah akkor mondj valami okosat
2010. máj. 19. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:

156 cm és hány éves vagy?Az nem mindegy.

Baromi kevés olyan ilyen alacsony magassággal rendelkező 13-14 éves van akinek normál méretű lenne a szermszáma,nálunk is aki törpi volt magasságra ennyi idősen annak a cerka is kicsi volt és jó pár csupasz volt köztük.

2010. máj. 20. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!