Miért van az ha maszturbálok és hátrahúzom a fitymám a makkom száraz, és amikor vissza "tolom" a bőrt bepödörödik, meg megakad?
Nincs mit!
Gondoltam, hogy vmi iesmiről le7 szó... hasonló a problémád bizonyos fokig az enyéméhez... ill. a szárazság ~ ekcéma összefüggés alapból adja magát. Remélem okultál a dologból. Le7 nem lesz könnyű a forró vizes fürdőről átszoktatnod magad a langyosabb vízre (megszokás), de ha jobban odafigyelsz a bőröd egészségére, sztem nem lesz gond. ;-)
Arra azért megkérnélek, hogy az átszoktatás után némi idő elteltével, úgy min. 1-2 hét múlva írd meg tapasztalataidat, mi az ami változott? Milyen a bőröd állapota?... stb. Reggel viszont inkább csak hideg vízzel mosakodj.
Üdv: EE
Okés, kíváncsian várom, te hogy boldogulsz ezzel a kihívással... :-)
Beletelik egy kis időben, míg sikerül levetkezned az eddig megszokott komfortos meleg vizet, de ha van elég akaraterőd, kitartásod, és meg bírod állni, hogy nem nyúlsz a meleg vizes csap irányába, akkor sikerülni fog... :-)
Remélem jól telnek az ünnepek!
EE
Kedves EE.
Hihetetelen változás történt, amióta nem fürdök csak enyhén meleg vízbe, nincs már problémám. A makkomon a bőr könnyen csúszik, nem akad! Minden szuper!
Köszönöm hogy segítettél rajtam (=
Nincs mit, Pajtás! :-)
Örülök, hogy segíthettem. Jó tudni, és fontos is számomra, hogy tudjam, minden rendben veled végül.
Leírod bővebben, hogy mikortól mit, ill. miben változtattál? Hogy ment a változtatás? Nehezedre esett?
Fitymaproblémáddal mit csináltál, hogy megoldódott? Mit fogadtál meg?
Amúgy kösz, hogy visszaírtál, emellett köszöntelek -- így utólag -- immáron az új éveben, ill. évtizedben, 2010-ben. :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!