Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az ha maszturbálok...

Miért van az ha maszturbálok és hátrahúzom a fitymám a makkom száraz, és amikor vissza "tolom" a bőrt bepödörödik, meg megakad?

Figyelt kérdés
Persze ha benyálazom vagy használok síkosítót aztán már könnyen csúszik. De miért olyan az elején?
2009. dec. 14. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nincs mit!

Gondoltam, hogy vmi iesmiről le7 szó... hasonló a problémád bizonyos fokig az enyéméhez... ill. a szárazság ~ ekcéma összefüggés alapból adja magát. Remélem okultál a dologból. Le7 nem lesz könnyű a forró vizes fürdőről átszoktatnod magad a langyosabb vízre (megszokás), de ha jobban odafigyelsz a bőröd egészségére, sztem nem lesz gond. ;-)

Arra azért megkérnélek, hogy az átszoktatás után némi idő elteltével, úgy min. 1-2 hét múlva írd meg tapasztalataidat, mi az ami változott? Milyen a bőröd állapota?... stb. Reggel viszont inkább csak hideg vízzel mosakodj.

Üdv: EE

2009. dec. 24. 05:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Feltétlen megírom hogy történt-e változás.
2009. dec. 25. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Okés, kíváncsian várom, te hogy boldogulsz ezzel a kihívással... :-)

Beletelik egy kis időben, míg sikerül levetkezned az eddig megszokott komfortos meleg vizet, de ha van elég akaraterőd, kitartásod, és meg bírod állni, hogy nem nyúlsz a meleg vizes csap irányába, akkor sikerülni fog... :-)

Remélem jól telnek az ünnepek!

EE

2009. dec. 26. 07:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves EE.

Hihetetelen változás történt, amióta nem fürdök csak enyhén meleg vízbe, nincs már problémám. A makkomon a bőr könnyen csúszik, nem akad! Minden szuper!

Köszönöm hogy segítettél rajtam (=

2010. jan. 20. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

Nincs mit, Pajtás! :-)

Örülök, hogy segíthettem. Jó tudni, és fontos is számomra, hogy tudjam, minden rendben veled végül.

Leírod bővebben, hogy mikortól mit, ill. miben változtattál? Hogy ment a változtatás? Nehezedre esett?

Fitymaproblémáddal mit csináltál, hogy megoldódott? Mit fogadtál meg?

Amúgy kösz, hogy visszaírtál, emellett köszöntelek -- így utólag -- immáron az új éveben, ill. évtizedben, 2010-ben. :-)

Üdv: EE

2010. jan. 21. 16:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Azt fogadtam meg hogy nem fürdök forró vízben hanem kellemesen melegben. Így nem szárad ki a bőrőm, se a makkom (= Ezután már nem is akad ha hátrahúzom . Egy hétig nehéz volt a hideg vízben való fürdés, de mostanra már hozzászoktam az egészhez. Köszön a segítséget mégegyszer.
2010. jan. 31. 16:40
 17/19 anonim válasza:
Sziasztok! én még annyit szeretnék tőled kérdezni kedves kérdező, hogy miután átváltottál forró vízről langyosra, mennyi időbe telt míg változott a helyzet? ( a péniszeddel)
2013. júl. 16. 01:26
 18/19 anonim válasza:
Nekem annyi volt, hogy napi 1l vízzel többet kellett innom. 2-3 nap után már javul.
2014. júl. 15. 09:54
 19/19 anonim válasza:
Én is meg fogom próbálni!:)
2022. jan. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!