Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bőrgyógyász - pénisz/van...

Bőrgyógyász - pénisz/van valakinek valami ötlete? /

Figyelt kérdés

Már vagy kb. 3-4 hónapja van ez a folt a makkomon. Szexuális kapcsolatom nem volt már több, mint másfél éve. Viszketni nem viszket, fájni nem fáj, de azért zavaró.

Voltam vele bőrgyógyásznál, igazából nem tudott mondani semmit, adott krémet meg gomba elleni gyógyszert, a papírra az van írva, hogy hyperaemia - - szerintem fogalma sincs, mi lehet ez.

Van valakinek bármi ötlete?

[link]

2014. márc. 10. 22:47
 1/4 anonim válasza:
Mi az a dzsungel ott körülötte? :DD Amúgy mikor allergia miatt kijöttem rajtam kiütések-látszólag ugyanilyenek-nekem a bőrgyógyász felírt ilyen szteroidos krémet, ami elmúlasztotta. Ha bőrgyógyász se tud vele mit kezdeni, akkor nem tudom... Akkor majd elmúlik.
2014. márc. 10. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:

STD szűrésen voltál? Ha úgy érzed fogalma sincs a doktornak, menj el másikhoz. Nemibeteg gondozóba nem kell beutaló.

üdv

2014. márc. 11. 09:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Biztosan nem std... :)
2014. márc. 11. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mivel állsz szemben!
2014. márc. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!