Mi baja a heremnek? Lehep rak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Par hete eszre vettem a bal heremben egy kb borsoszemnyikemeny duzzanatot. Nem faj de par napja a bal heremben olyan erzes van ha hozza erek mintha bele rugnanak bar nem tul erosen. Mi lehet ez?2014. márc. 9. 21:35
1/3 anonim válasza:
Here ráknál kivül szoktak göbök kialakulni,és nem szoktak fájdalmasak lenni .
A korod persze te is elfelejtetted leírni .
2/3 A kérdező kommentje:
Ez a hereben van. Ugy erzem hogy ugye van a here az a kemenyebb resz belul es mintha arra lenne ranove ez.
Amugy 22f
2014. márc. 9. 22:16
3/3 anonim válasza:
Kedves első, te olyan hülye vagy, hogy lol. A hereráknál "nem kívül szoktak a göbök kialakulni"... Persze mit is várok olyantól, aki egy mondatot nem tud leírni hiba nélkül.
Ugyanis nekem volt és a herémben centrálisan volt a daganat és fájt. Szerintem menj el vele urológushoz megvizsgál ultrahanggal és annyi. Esetleg elküld egy vérvételre és megnyugodhatsz. Ha baj van időben lehessen műteni és kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!