Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves fiú vagyok és megnövek...

14 éves fiú vagyok és megnövekedtek a melleim, hogyan tudnám ezt eltüntetni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 88kg vagyok és 178 cm.

Az orvos azt mondta el fog múlni ne aggódjak, de szeretném meggyorsítani, mivel engem nagyon zavar.

Előre is köszönöm a válaszaitokat

2009. dec. 13. 19:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
tudom hogy én nem kérdeztem de én is meg köszönöm a válaszokat mert nekem is ez a bajom de én 90 kilóval vagyok 186 cm-er és 14 vagyok de miérntme nyomkodhatom?:D
2009. dec. 15. 19:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért ne nyomkodd?? Mert még akár tej is jöhet belőle,és ez most komoly.És nem lenne jó,ha begyulladna.Szinte minden tini fiúnak van,csak mivel kicsit túlsúlyosak vagytok,jobban látszik,1-2 év és elmúlik.
2009. dec. 15. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Ami miatt aggódsz, azt úgy hívják "genuine gynecomastia" (ejtsd: genuín ginekomasztia).

Ez azt jelenti, hogy amikor a fiúk serdülni kezdenek, beindul a nemi fejlődésük, az agyalapi mirigyük megadja a jelt a heréiknek, hogy kezdjék meg a tesztoszteron-termelést. Ennek hatására indulnak be a nemi változások benned is:

> fütykösöd és a heréid megnőnek,

> testmagasságod hirtelen megugrik, (megnyúlsz)

> hangszalagod mélyül, (mutálsz)

> kiszőrösödsz a testeden, főleg a nemi tájékon, hason, hónaljban, mellkason, arcon...

> a mellkas jóindulatúan kiugrik (ez a "gynecomastia"), aminek következtében férfiasabb formájúvá válik a tested. Ez történik most veled, és ez zavar, pedig nem kéne... :)

Előfordulhat, hogy általában a jobbsó mellbimbód alatt egy kis csomót érzel. Amikor átesett ezen az egyik spanom, depressziós lett, mert aszitte, h. rákos...de ebből ki kellett h. ábrándítsam... :) 2-3 hónap legkésőbb fél év után elmúlik, felszívódik, úgyhogy ne sürgesd a folyót, folyik az magától is... :)

Ennek a mellmegnagyobbodásnak két fajtája van.

> GENUINE ~: ezt az imént részleteztem.

> PSZEUDO ~, más néven "LIPOMASTIA", ez a mell elhájasodását jelenti, elsősorban kövér ill. erősen hormonzavaros fiataloknál alakul6 ki. Ez úgy néz ki, hogy a mell nem feszes, hanem erősen ernyedten lecsüng a zsírtól, mint a szumósoknál pl.

Ugyanez lejátszódik a csajoknál is, mjuk őnáluk kétségtelenül nagyobb "nyomot" hagy a gynecomastia, :) de azt majd mi férfiak fogjuk jó alaposan kiélvezni szemmel, nyelvvel és kézzel élőben egy-egy gyönyörű formánál... :)

Még egy baráti tanáccsal gazdagítanálak...

Legalább kéthetente fürdés után szoktasd rá magad a melleid és a heréid RENDSZERES önvizsgálatára, ugyanis sajnos a mellrák veszélye most már nemcsak a nőket veszélyezteti 15'-től, hanem a férfiakat is. Ezt ugyanúgy kell végezni mint a csajoknál is.

Keress rá ezekre a neten, vagy, ha kérdeznél írj priviben... :)

2009. dec. 16. 05:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Még egy dolog...

Ne akard a melleidet eltüntetni, az tesz majd igazán férfias formájúvá, amit majd a csajok is szeretni fognak rajtad,... tehát inkább légy büszke rá!

(De azért túlzásba, egóba ne vidd... :D)

Üdv: EE

2009. dec. 16. 08:20
 15/15 anonim válasza:
13%
Fordulj plasztikai sebészhez, vagy vágd le a csöcseid magadnak!
2009. dec. 16. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!