Még csak 19 éves vagyok, de már egy ideje látom hogy a fanszőröm kezd őszülni különösen a golyóimon, máshol sehol, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Megjegyzem hiába borotválom 1-2 nap múlva újra látszik ,olyan sűrűn meg nincs is rá időm. Feltöltöttem róla egy képet, bár így annyira nem látszik, de aki akarja nézze meg..... Másnak is van ilyen problémája?
2014. márc. 5. 18:26
1/4 anonim válasza:
Úgy látszik, ilyen típus vagy. Emiatt senki sem fog veled szakítani.
2/4 anonim válasza:
Úristen egy herezacskó, na hát sok időd van, hogy ilyenen agyalsz, semmi baj, lehet a hajad is hamarabb fog őszülni, mint másnak én 24 vagyok, de már őszül a hajam/szakállam, szóval ne parázz ( úristen egy here ).
3/4 anonim válasza:
Az agyam dobom el,hogy neked mekkora gondod van.
4/4 anonim válasza:
Kevesebb benne a színanyag, ez ellen nem sok mindent tudsz tenni.
Nekem is ilyen, és kb nekem is már 18-19 évesen voltak benne ősz hajszálak, most pedig már a herénél szinte mindegyik ősz.
Magát az őszülést fehérje- és vitamindús táplálkozással tudod késleltetni, így több színanyag is lesz bennük, de szerintem ne őrlődj miatta annyira, nem ér ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!