Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pénisz gomba Nemi úton tud...

Oliver1127 kérdése:

A pénisz gomba Nemi úton tud csak terjedni vagy máshogy is elkaphatom? Gomba-e vagy más nemi betegség?

Figyelt kérdés
A tünetek a péniszemen:A kupak alatt a felhúzott bőr meg van duzzadva és kicsit piros a kupakom meg kicsit száraz is mi lehet?

2014. márc. 4. 22:08
1 2
 11/15 anonim válasza:
A gombát sajnos anélkül is vegyük a nyilvános wc-t hány emberke rázza meg nap mint nap a p@csét aztán rohan de úgy hogy még kezet sem mos, Haver mondta egyszer gyík siratás előtt és utána is mos kezet mert ki tudja mit fogdostál össze kéz,kilincs stb és 1pl anno mikor szakmám tanulgattam volt egy srác és órralata végig a gyikot gyurmázta ennek okán soha nem kezeltem le vele de ha nem látom hogy miatt tesz akkor ..... !
2014. márc. 6. 01:00
 12/15 anonim ***** válasza:

# 9 /Kérdező/:

#8-as vagyok:

Óvszer nélkül szeretkeztek, vagy óvszerrel? Tehát nem voltál vele pár napja csak maszturbálsz? Azóta van gondod mióta maszturbálsz? Miből gondolod hogy gomba? Csak hámlik? viszketés, pöttyök, folyás? Miből gondolod, hogy canestennel kéne kenni?

Sokat vered? (mondjuk ha napi ötször, akkor lehet, hogy megviseli a péniszt.)

Itt senki sem tud téged meggyógyítani! Ne parázz az orvostól, naponta látnak 10-szer cifrábbakat is mint a te "betegséged". Ha nem múlik, ideje elmenni orvoshoz.

üdv

2014. márc. 6. 15:36
 13/15 A kérdező kommentje:
igen óvszer nélkül,mindig óvszer nélkül csináltuk 5 hónapja kezdtük el...,mert canesten van itthon azért kenem azzal de már nincs feldagadva a kupak alatt a bőr le ment a duzzanat most vér vörös és hámlik 3és fél nap telt el a kezdete óta.
2014. márc. 6. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha nem javul a dolog, menj el orvoshoz! Szedd össze a gondolataidat, mert lehetséges, hogy ő is megkérdezi ezeket.

Azt mondtad nem szexeltél és utána kezdődött.. Lehet, hogy valamire allergiás vagy.

Tudod, itt nem fogsz érdemi választ kapni. Nem vagyok orvos!

# 12 hozzászóló voltam.

2014. márc. 7. 13:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Már szinte teljesen meg javult :D
2014. márc. 7. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!