Szőr ott is ahol nem kéne. Valakinek volt már hasonló?
Figyelt kérdés
22 vagyok, és az arcszőrzetemmel a következő a gondom.
Az oké, hogy nem egyenletes még mindenhol, de úgy tűnik, hogy kezd a szemem alatti karika aljáig mindenhol megerősödni.(pl arc csontnál, orrom mellett két oldalt is láthatóak már nem pihék, hanem sötétedő szálak.
Egyet kettőt ami nagyon irritált kihúztam, de ha kihúzogatom akkor vissza fog nőni, előbb vagy utóbb.
Eddig magamon kívül egy emberen láttam ilyet a metrón, másoknak megvan egy bizonyos határ ami fölött már nem nő.
Mit tudok ezzel kezdeni?
2014. márc. 4. 14:18
1/3 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák,nekem is van bőven a arccsontnál is
Mindig leborotválod majd .
2/3 anonim válasza:
Nekem is van,ráadásul nekem a fülem is csupa szőr,azt is borotválnom kell!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha elkezdem borotválni, szerintem egy fél év és egybenő a szemöldökömmel a szakállam. :S
2014. márc. 14. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!