13 éves fiú vagyok és eléggé szőrös a lábam. Szerintetek mi legyen? A többi lennt
az én lábam is szőrös volt 13 évesen, eszembe nem jutott lenyírni
fiúk néha elcsodálkoztak, de a lányoknak mindig tetszett! :)
Ha kényelmetlenül érzed magad, akkor tegyél ellene! :) Több megoldás is van, le is rövidítheted hajnyíróval, de az fog leghamarabb visszanőni, és attól ugyanolyan sűrű marad, csak rövidebb lesz. Szóval szerintem félmegoldás, én nem szeretem.
A másik, hogy leborotválod, ez már kicsit tovább bírja, és szerintem borotválni sokkal gyorsabb, mint egy hajnyíróval szenvedni, hogy egyenletes legyen mindenhol a hossza. A borotvával legalább mindenhol sima lesz, de van ennél is jobb. :)
A harmadik, hogy leepilálod, vagy legyantázod/legyantáztatod. Ez a legjobb megoldás, ma már nagyon sok fiú gyantázza a lábát egyébként, többek között én is. :) Nagy előnye, hogy nem lesz borostás, és két hétig is sima marad a lábad. Két hét után a kinövő szőrszálak pedig vékonyak, gyengék, és ritkák. Sokkal ritkább lesz, mint az eredeti állapot. :)
Első alkalommal mindenképpen érdemes egy gyakorlott gyantázó segítségét kérni, pl. anyuka, lánytesó, barátnő, stb., de a legjobb, ha elmész kozmetikushoz, és tőle lesed el a technikát. :) Én is az első pár alkalommal kozmetikushoz mentem, azóta magamnak is tök jól le tudom gyantázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!