Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves fiú vagyok és eléggé...

13 éves fiú vagyok és eléggé szőrös a lábam. Szerintetek mi legyen? A többi lennt

Figyelt kérdés
Amikor eljön a nyár ugye jön a rövid gatyás idő és mivel 13 évesen eléggé szőrös a lábam nagyon kényelmetlenül érzem magam, mivel az osztálytársaim közül még senkinek sem szőrös nagyon a lába maximum egy kicsit. Mi javasoltok mit csináljak ha nem akarom magam ennyire kényelmetlenül érezni a többiek között?

2014. márc. 2. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

az én lábam is szőrös volt 13 évesen, eszembe nem jutott lenyírni

fiúk néha elcsodálkoztak, de a lányoknak mindig tetszett! :)

2014. márc. 2. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Van ám különbség szőr és szőr között! Nekem is annyira szőrös volt,hogy nyáron szégyelltem rövidgatyát venni. Anyám javasolta,hogy nyírjam le rövidre hajnyíróval,azóta nyírom rendszeresen.
2014. márc. 3. 08:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha kényelmetlenül érzed magad, akkor tegyél ellene! :) Több megoldás is van, le is rövidítheted hajnyíróval, de az fog leghamarabb visszanőni, és attól ugyanolyan sűrű marad, csak rövidebb lesz. Szóval szerintem félmegoldás, én nem szeretem.

A másik, hogy leborotválod, ez már kicsit tovább bírja, és szerintem borotválni sokkal gyorsabb, mint egy hajnyíróval szenvedni, hogy egyenletes legyen mindenhol a hossza. A borotvával legalább mindenhol sima lesz, de van ennél is jobb. :)

A harmadik, hogy leepilálod, vagy legyantázod/legyantáztatod. Ez a legjobb megoldás, ma már nagyon sok fiú gyantázza a lábát egyébként, többek között én is. :) Nagy előnye, hogy nem lesz borostás, és két hétig is sima marad a lábad. Két hét után a kinövő szőrszálak pedig vékonyak, gyengék, és ritkák. Sokkal ritkább lesz, mint az eredeti állapot. :)

Első alkalommal mindenképpen érdemes egy gyakorlott gyantázó segítségét kérni, pl. anyuka, lánytesó, barátnő, stb., de a legjobb, ha elmész kozmetikushoz, és tőle lesed el a technikát. :) Én is az első pár alkalommal kozmetikushoz mentem, azóta magamnak is tök jól le tudom gyantázni. :)

2014. márc. 3. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmilyen módszerrel ne ritkítsd, ne írtsd! A természetes állapot a legnormálisabb. Akinek például szőke a szőre a lábán, combján, az ha nyáron napozik, akkor gyönyörű aranyszínűre változik s az hihetetlenül vonzó!!!
2014. márc. 3. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
csak akkor epiláltasd a lábad, ha meleg vagy
2014. márc. 4. 00:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen hogy mit gondolnak mások.
2014. márc. 17. 15:53
 17/17 anonim válasza:
Engem túlságosan nem érdekel, egyszer megkérdezte az osztálytársamat egy lány, hogy epilálja a lábát, engem hozott fel példának. És a poén az volt, hogy ezzel arra célzott, hogy annak ciki aki epilálja :D
2015. júl. 11. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!