Lesz ebből valaha szakáll?
Figyelt kérdés
Pehelyszakállam van, szinte az egész arcomon, oldalt elég gyengén, az államon és a szám felett erősebb szálakból. De már két éve ilyen állapotban van és felmerült bennem a kérdés, hogy előfordulhat-e, hogy ez nem fog átalakulni rendes szakállá?
19/F szőke (elvileg ez is számít)
2014. febr. 26. 18:27
1/4 anonim válasza:
Szőkéknek gyengébb a szőrzetük. HA 25 éves korodig nem változik, akkor ilyen marad. Örülj, ha legalább egyenletes. Egyik ismerősömnek csomókba nőtt ki XD ha meghagyja szőrfoltok vannak az arcán, van ahol tök pucér van ahol pedig van szőr...na, Ő nem növeszti a szakállát :D
2/4 A kérdező kommentje:
De én akarok szakállat növeszteni több okból is. Egyrészt mindig is szerettem volna, másrészt kisfiús ábrázatom van és elegem van belőle, hogy emiatt állandóan atrocitások érnek és lenéznek, valamint nem vesznek komolyan, hiába viselkedek úgy, az emberek egyszerűen felszínesek. Szóval ezt a szakállal tudnám kompenzálni, de ez nekem nem adatik meg úgy látszik, holott 14 éveseket látok teljesen kifejlett szakállal.
2014. febr. 26. 18:35
3/4 anonim válasza:
Szakáll beülteetésen gondolkodtál már? Az is lehet megoldás.
4/4 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam rajta. Mit tudsz róla? Vagy érdemes megcsinálnom, akár már 19 évesen is? Egyáltalán hogy csinálják? Bocs a műveletlenségemért, csak eddig még nem derült ki nekem egyértelműen.
2014. febr. 27. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!