Mellekhere gyulladasom van kaptam kupot, es jegelnem kell vegezhetek fizikai munkat?
Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 10:09
1/8 anonim válasza:
Pár napig amíg jegeled ne végezz.
Vagy hogyan gondoltad a jegelést?
2/8 A kérdező kommentje:
fagyasztott borsoval jelenleg :DDDDDDDDDDDDDD
2014. febr. 25. 11:34
3/8 anonim válasza:
De ugye nem közvetlenül teszed a zacsira, hanem mondjuk törölközőbe csavarva.
4/8 A kérdező kommentje:
Torolkozobe csavarva,es boxer re
2014. febr. 25. 12:32
5/8 A kérdező kommentje:
es holnap mar szeretnek menni edzeni azert kerdeztem
2014. febr. 25. 12:33
6/8 anonim válasza:
Szerintem ha csak edzés akkor azt inkább hagyd ki. Mármint én a kérdést olvasva azt hittem muszáj dolgoznod és azért kérdezed. Ha választhatsz, akkor szerintem hagyd ki az edzést és inkább pihenj most. Vagy annyira fontos az az edzés?
7/8 A kérdező kommentje:
annyira nem csak erted.. ha mar kifizettem egy honapra..:)
2014. febr. 25. 14:16
8/8 anonim válasza:
Hát... én nem javaslom, de ha te úgy gondolod vagy nagyon drága volt, akkor egy rövid időre menj le és csak könnyebb dolgokat csinálj. Az talán nem fog ártani. Aztán majd meglátod, hogy mehet-e a dolog így, vagy inkább kidobtad a pénzt az ablakon, de a jelenlegi helyzettel inkább pihensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!