Fáj a jobb herém, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja elment az orvoshoz here és alhasi fajdalommal. Kaptam antibiotikumot es azt mondtak valoszinu prosztatagyulladás. 1 darabig elmult a fájdalom, de most ujra előjött. Visszamentem az orvoshoz es azt mondta a prosztata vizsgalat eredemenye negativ, szerinte mashonnan sugarzik ez a fajdalom. De én most is érzem hogy a herém fáj. Vajon mi lehet?2014. febr. 24. 07:57
1/3 anonim válasza:
Én újból csak oda mennék vissza.Akkor küldjön tovább a doki más vizsgálatra,ennek ez a módja .Így csak egyszerűen lerázott magáról .
2/3 anonim válasza:
szerintem is csak leráztak. az is lehet, hogy idegi eredetű a dolog, vagy valamilyen izomprobléma. hererák vizsgálat jó lenne, mert előjele lehet.
kérdés történt e valami ami miatt lheet a fájdalom. fizikai behatás.
3/3 A kérdező kommentje:
nem volt fizikai behatas... viszont nekem mar regebenne is volt h ott jobb oldalt ilyen erzekeny volt. de par nap alatt mindig elmult.
holnap megyek vissza,es valami aramlas vizsgalatot csinalnak. erdekes hogy sem ultrhangra sem vervetelre nem kuldtek.
2014. febr. 24. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!