Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A párom azt mondja, hogy néha...

A párom azt mondja, hogy néha nagyon intenzív szex után fáj picit a heréje. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Ő azt mondja, hogy semmi gond, csak biztos túlerőltette a kis dolgait odalent szex közben. Nem erős fájdalom, csak kicsi, tompa másnap egy darabig. Ennek ellenére én aggódok.
2014. febr. 23. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszéld rá, hogy menjen el egy urológushoz. Nem tudhat akkorát szexelni, hogy az utána fájjon. Ez nem orvosi, hanem maszek véleményem. Pedig én szeretem nagyon....
2014. febr. 23. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
37%

Kevés nő tudja szexnél milyen erősen megvannak dolgoztatva

a férfi nemi szervek .Ők is intenziven kezdenek ekkor dolgozni .Minden tele van izommal,valaminek azért mégis külvilágra kellene juttatni a megtermelt nedveket .

Egy erősebb futásnál is megfájdul a vádlink .

Az erősen felizgult nemi szerveknek aztán vissza is kell térni alap helyzetebe .Elélvezés után még különböző kémiai reakciók folyamata kezdődik el .Hormonok szabadulnak fel .Nem véletlenül jön hirtelen a férfiakra álmosság .Ahogy szexológus írta,igazából a simogatást a férfiak érdemelnék meg .Megdolgoztak érte .

2014. febr. 23. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!