Ha rövid a fitymafékem akkor azzal mit tudok tenni?
Utána olvastam hogy szinte 5ből 1 embernek van valami gondja a fékkel. Eddig együtt tudtam vele élni de most hogy barátnőm lett kicsit meg vagyok ilyedve hogy szex közbe mit szólna.
Légyszíves rendes válaszokat! Előre is köszönöm
Elmész az urológiára és az egész féket leműtik .Nem csak elvágják ,mert annak semmi értelme nincs .Az eljárás teljesen ingyenes ,és fájdalom mentes.Első esetben csak a vizsgálat van,a műtétre időpontot adnak .
Ha rövid,mint ahogy írod is .
Elmesz megmutik. Ez kb. 15-20 perc, az injekcio kellemetlen, de ennyi. Utana semmi extra, kenegetni kell, nem fajdalmas. Kicsit erzekeny es ennyi. Normal elet.
Ja es nincs sex 4 hetig es ne is rangasd, mert az faj.
Küldök egy jó leírást.
Egyiket küldöm a másikat most nem találom.
A fent leírtakhoz hasonlót olvastam régen a Gyakori kérések közözött. Mind a kettő sikeres, bevált módszer. Mind a két módszernél fennáll, hogy „a fokozatosságra tényleg nagyon ügyelj!” A másik módszer leírása:
A fitymaféket a bal kezed két ujja közé veszed és a jobb kezed egyik ujjával a fitymafék kezdetéhez minél közelebb óvatosan, kicsit erősen húzod. Egy alkalommal csak keveset kehet és szabad lefejteni. Sokszor kell ismételni! Vérzés és szakadás nélkül kell a műveletet végezni! Érezni lehet a fitymafék leválását. A művelet utáni fájdalom nem, vagy alig érezhető. A műveletek végén, a fityma teljesen hátrahúzató lesz anélkül, hogy a makk meggörbülne. Ha van fitymaszűkületed, akkor az is megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!