Hogy néz ki a hónaljszőr, amikor pelyhedzik?
Figyelt kérdés
15 vagyok, és még nem kezdett el szőrösödni a hónaljam. Azaz lehet hogy elkezdődött, de nem tudom, hogy az-e. Szabad szemmel nagyon nehéz észrevenni, csak nagyon közelről, erős fényben látszik pár nagyon rövid világos színű szál, de ez már régóta ilyen. Ez már azt jelenti, hogy pelyhedzik? Ha igen, akkor hogyhogy ilyen régóta ennyire pici?2014. febr. 11. 22:09
1/4 anonim válasza:
Igen! Azt jelenti. Azt nem fogjuk tudni megmondani Neked, hogy miért ilyen kevés. De összefüggésben lehet pl. azzal, hogy mikor kezdődött nálad a pubertás.
Illetve azzal is, hogy mit örököltél. Hogy mennyire leszel szőrös, az nagyrészt genetikai adottságoktól függ.
2/4 A kérdező kommentje:
Pedig mindenhol szőrös vagyok, ahol kell, csak a hónaljamnál nem.
2014. febr. 11. 22:50
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne rugózz ezen! Még nem vagy elkésve semmivel! És befolyásolni amúgy sem tudod!
4/4 anonim válasza:
akinek van, úgyis leborotválja, örülj neki, hogy nem megy el ezzel az időd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!