Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért megyek el hamar?

Miért megyek el hamar?

Figyelt kérdés
Amikor le fexem a párommal nagyon hamar el megyek , olyan 10-20 perc alatt! Mit tegyek ellene ? Nagyon zavar h. úgy érzem h. páromat nem tudom igazán ki elégíteni! A pozíciónmúlik valami ? Segítsetek! Köszönöm
2009. dec. 8. 17:05
 1/4 anonim válasza:
100%
ez nagyon egyszerű,mivel kívánjátok egymást,és nagy hatással van rád a párod. Ez normális!! ellene mit lehet tenni?? Miért kellene egyáltalán? Nálunk bevált módszer,mivel az én párom is hamar elmegy ( kb. 5 perc,úgyhogy te még jó vagy:DD ),hogy pettingelünk,orálisan kielégítem,majd pár perc múlva újra kezdjük,akkor már sokkal tovább bírja:DD. Az,hogy más póz, a missz. póz az nem annyira "izgalmas",akkor talán tovább tartani,de milyen együttlét az,ahol csak egy pózban csinálhatjuk,nehogy elmenjen a pasi!?
2009. dec. 8. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod ! Ez most meg nyugtatott! remélem emiatt nem fog másnál keresni jobb Állóképességet
2009. dec. 8. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:

előbb izgasd fel a párodat nagyon, akár egy orgazmus is belefér, aztán már jó vagy a 10 perceddel

10-20 perccel egyébként szerintem semmi baj nincs

2009. dec. 14. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Hali!

Elég gyakori, főleg fiatal tinédzsereknél a korai magömlés, amit, ha nem tudnak megoldani, későbbre is kihat.

Nem tudom, ez nálad mindig így volt?

Am. nem tudom, h. ismered-e az elszorításos-technikát?

Üdv: EE

2009. dec. 16. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!