Ez normalis? Mas is csinalja igy?
Figyelt kérdés
En nem huzogatom a bort a peniszemen, hanem gondolok valamire, ettol felall es kijon az ondo. Egyszer mar orgazmusom is volt csupan gondolattol. Ez normalis? Egeszseges?2014. febr. 10. 21:47
1/9 anonim válasza:
Ezt azért tudod megcsinálni,mert hatalmas képzelőerővel rendelkezel .Oda tudsz koncentrálni annyira ,hogy ez be is következzen .DE jobb lenne a 2 őt kombinálni .
2/9 anonim válasza:
hű én ilyet nem tudok
az ok, hogy feláll
de el is mész, az durva!
3/9 anonim válasza:
ez nagyon kivételes eset....de van ilyen.
4/9 A kérdező kommentje:
"hű én ilyet nem tudok
az ok, hogy feláll
de el is mész, az durva!"
Az csak egyszer volt, de felállni gyakrabban feláll.
Általában az ágyban csinálom alvás előtt, hogy elkezdek gondolni arra. De van olyan nap, mikor nem sikerül, és van olyan nap, mikor igen. Tehát nekem is csak néha sikerül.
2014. febr. 11. 14:27
5/9 anonim válasza:
nyiss iskolát! gondolati orgazmus
én tuti jelentkezek
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is csak 1-szer sikerült. :D
Bár lehet ma este megint megpróbálom.
2014. febr. 11. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!