Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha merev állapotban sikosító...

Ha merev állapotban sikosító nélkűl csak nehezen megy hátra a fitymám az valamien fokú szűkület?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha csak simán rá van tapadva kicsit a makkra az teljesen normális.
2009. dec. 7. 21:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Hú, köszi már azthittem körül kell metélni! Már megmondtam apukámnak is hogy lehet van khm... egy kis probléma. Azt mondta van rajta valami vágás úgyhogy nem valószínű hogy szűkület
2009. dec. 7. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, egy enyhe fokú fitymaszűkület.
2009. dec. 8. 14:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Vagyis? Ez gondot jelenthet később?
2009. dec. 8. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:
ha nem fáj, vagy nem zavar, akkor nem gond! lehet vele élned és szexuális életed is lehet normális, ha nem zavar!
2009. dec. 8. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen kisfokú szűkületnek az a kockázata, hogy ha merevedésben hátrahúzódik, s ott megszorul, azonnali sebészi beavatkozásra van szükség.
2009. dec. 9. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:
az előttem szóló elég hülyeséget írt! Miért lenne szükség azonnali beavatkozásra? Fogja és visszahúzza a fitymát, mereven is meg lehet csinálni!
2009. dec. 10. 17:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Jaja, velem is ez volt és semmi sem történt:D bár kicsit lefostam a bokám :d
2009. dec. 12. 23:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát, nem igazán értem ezt a hátrarántást vagy mit. Alaphelyzetben olyan mintha ragadna, de ha nem merev állapotban felhúzom kicsit megvizezem, aztán visszahúzom, és utána feláll akkor is simán fájdalom és gond nélkűl hátramegy teljesen
2009. dec. 13. 09:01
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

A fitymára vigyázni kell, ugyanúgy, mint a lépünkre és körmeinkre... funkciója van, mint mindennek rajtunk és bennünk....

Nem is értem, mi ez a divat itt, hogy másokat meg kell győzni arról, hogy vágassanak le magukról dolgokat.... te jó isten....

2009. dec. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!