Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szeretnem kerni egy neurologus...

Szeretnem kerni egy neurologus tanacsat! Vagy mas ember tanacsat aki igy jart vagy epp ez a baja!? Tovabb lennt.

Figyelt kérdés
Kb 2 hete a jobb heremen erzek egy burok szeruseget. Olyan, mintha valami lenne rajta. Mintha a hargasinamat tapogatnam es erzem azt a nagy ideg szallat. Ezt erzem a jobb heremen is. Olyan mintha valami lenne rajta. Nem egesszen korben hanem alulrol egy 5 cm hosszusagu dolot erzek, ami olyan mintha a heremre lenne lapulva. Mi a fene lehet ez ? Mikor a jobb labam felhuzom es felhuzva tartom erzem, hogy bele bele nyillal, fura erzes. Mi lehet ez ? Van valakinek vagy volt valakinek ilyen problemaja ? Most azon kivul hogy orvos mas valaszt kaphatok ? Hetfon megyek, de szeretnek felkeszulni a dolgokra ! Orulnek egy szakerto valaszanak ! Koszonom elore !
2014. febr. 9. 01:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Utanna olvastam a here betegseinek. Nincs se lazzam, nem is volt. Ha kohogok nem faj. Nem mondhatni, hogy nagyobb a jobb herem, de kezzel tapinthatoan nagyobb. A jobb kicsit fennebb van. Szoval ahogy irjak a viszertagul is kizarva. Talan a mellekheret ereznem ? Ez butasg, nem ? Nem tudom, tanacstalan vagyok. Tudatlanul nem is akarok orvoshoz menni, nem is birok hetfoig varni. Kerlek segitsetek ! Ketsegbe vagyok esve !
2014. febr. 9. 02:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Es most hogy egy kicsit megtapogattam es megnezegettem erzem hogy a jobb felem nyillal, luktet. Beleertve a heremet is es a hasam aljat is.
2014. febr. 9. 02:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Neurulógus? Szerintem inkább urulógushoz menj!! Az többet mondana :D
2014. febr. 9. 02:51
 4/8 QueenRavenna ***** válasza:
Szerintem csak a mellékheréidet érzed, bogárka.
2014. febr. 9. 03:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Jobb felol ? Es ugy, hogy neha neha bele nyillal ? Igen, bocsanat, UROLOGUS ! Keso van.
2014. febr. 9. 04:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó jó nem rosszindulatból írtamcsak kijavítottalak! :) mindenképp menj orvoshoz! Vagy esetleg feltudod venni a neten a kapcsolatot egy urulógussal de ha hétfőn mész szerintem nincs értelme hány éves vagy?
2014. febr. 9. 04:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Eléggé hosszasan írtad le a kérdésed.Nehéz lett volna a végére oda írni x éves vagyok .Ez az az orvos első kérdése.A kérdezők kb 85 % a elfelejti ezt.
2014. febr. 9. 10:08
 8/8 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok.
2014. febr. 9. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!