Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéltek és ilyen vastag...

Körülmetéltek és ilyen vastag sávban, így bevágdosva van a bőr a makkom végénél. Szerintem túl sok bőrt hagytak. Ez el fog múlni?

Figyelt kérdés
Ha előrehúzom a fitymámat akkor ez átfordul és akkor normálisan néz ki, csak az előfitymámat távolították el, csak most félek hogyha azt akarom hogy ez szép legyen akkor el kell mennem újra...
2009. dec. 6. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
lehet h elkell menned újra. sokaknak hagyják így, és ez tényleg ronda
2009. dec. 6. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Tudom, hogy nem tehetsz róla, de a vallást nem ilyen barbár szadista rituálékon keresztül kell gyakorolni. Remélem Te megkíméled a gyereked egy ilyen traumától.Ez régen tisztálkodási célt szolgált a sivatagban, de erre ma semmi szükség.
2009. dec. 6. 23:56
 3/7 A kérdező kommentje:
A második hülyének üzenem hogy fitymaszűkületem volt és fájt a szex:D nem volt más választásom...
2009. dec. 7. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Sokszor direkt félretájékoztatnak, ha egyáltalán mondanak valamit: így aztán nem lehetsz benne biztos, hogy akik azt mondták neked, hogy "nincs választás" talán hazudtak.

Több orvos is van, aki "elfelejti" megemlíteni a plasztikázás lehetőségét, a bemetszést, a részleges metélést, illetve annyit mond el, hogy ezek később problémásak lehetnek, amiben van is valami, de mégis etikátlan ezekről nem tájékoztatni és megadni a lehetőséget arra, hogy valami módon minél többet megőrizhessen a beteg a még használható sejtekből, idegekből stb.

Nekem a körülmetélés után évekkel lépett föl rengeteg gond, aminek most is iszom a levét és nem lehet rajta már segíteni.

Akik meg itt osztják a jótanácsokat, támogatva a csonkítást, nem vállalják a felelősséget úgyse....

2009. dec. 14. 11:53
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: milyen problémák léptek fel?:/
2009. dec. 14. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

A makk nem arra van kitalálva, hogy magában legyen: annak természetes nedvesítője a fityma. Ha nincs fityma, akkor kiszárad a makk. Ez mindenkinél más, nálam (és még nyilván sokaknál) erősen kérges, hámlik, fáj... egyre fehéredik. Egyre foltosabb és gusztustalanabb. Olyan, mintha nemibeteg lennék.

20 év után egy varrat kiesett, a lyuk, amiből kiesett, gyűjti a szutykot, amit időről időre ki kell tisztogatnom onnan. (Ennyit a higiéniáról, ugyebár)

A föltapadt bőrdarabok feszítik a bőrt, szexuális aktus max droggal működik sajnos...

Meséljek még?

2009. dec. 14. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Fú, az én pasim is a körülmetélt hímtagjával szívott mindig, a szex nem is volt vele jó, orális szexet nem engedte... mert nem esett jól neki, meg amúgy se nyúlhattam hozzá. Sajnálom :(
2009. dec. 22. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!