Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 25éves vagyok és még nem...

25éves vagyok és még nem vagyok teljesen férfi! Mitől lehet?

Figyelt kérdés
A mellem még csak most kezd szőrösödni (pár szőr van rajt), az arcomon sincs még sok szőr és fiatalabbnak is nézek mint ameenyi vagyok, kb 18nak.. Mitől lehet ez? Alacsony tesztó szint, v ilyen fajta vagyok? Azért 25évesen ezek már sztem eléggé fura dolgok..:S
2009. dec. 6. 02:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű genetika, van aki 15 évesen már tiszta szőr, van aki 25évesen sem mint ahogy te is, ne aggódj ez miatt, én 20 vagyok és nem nő arcszőrzetem:D
2009. dec. 6. 02:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem leírni , hogy a bölcsesség fogaim is kinőttek már:))
2009. dec. 6. 02:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
neked semmi bajod, genetikailag nagyon sok férfi kevésbé szőrös. sztem örülj neki. a yeti nemolyan szexi.
2009. dec. 6. 02:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fajta vagy, nincs semmi gond veled. szeretjük a fiatalos pasikat. borotválkoznod sem kell legalább olyan gyakran.:D
2009. dec. 6. 02:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vannak, akik bár nemileg és testileg teljesen érettek, mégis csak a húszas éveik végre, harmincas éveik elejére férfiasodnak meg. Az én férjem arcszőrzete is a húszas éveiben épp, hogy pelyhedzett, most pedig (már 50), teljesen férfias. Észre sem vettük, hogyan és mikor "érett férfivá".

Nyugodj meg, ha amúgy mindened rendben működik, az alkatod és a hangod is férfias, akkor csak türelmesen várnod kell.

2009. dec. 6. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

örülj neki, majd ha idősebb leszel, össze teszed a két kezed, amiért nem látszol öregebbnek :D ezen kívül nem kell borotválkoznod se túl sűrűn, ami még egy jó dolog az életben. nekem volt olyan osztálytársam, aki 20-21 évesen olyan volt mint egy 28 éves, kopaszodott, izzadt mint egy görény és bagózott is, amitől még volt egy jellegzetes szaga :S

szóval csak nyugi és örülj :)

2009. dec. 6. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
"izzadt mint egy ló" sorry elpötyögtem :D
2009. dec. 6. 09:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze az alkatom meg mindenem férfi, csak a teljes arc szőrzetet "hiányzoltam" :))
2009. dec. 6. 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, hogy "nem vagy teljesen férfi" Az vagy. Örülj neki!
2009. dec. 6. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon aggaszt,menj el endokrinológushoz
2009. dec. 8. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!