Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha feláll a péniszem nem jön...

Ha feláll a péniszem nem jön le a fitymám a makkomról, de nem hiszem hogy fitymaszűkületem lenne mert simán fájdalom mentesen le tudom húzni. Ez normális? Ha óvszert akarok húzni előtte húzzam le a fitymám?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 23:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem, ha nem fáj és úgy tudod hátra húzni nincs gond, csak egyszerűen hosszú a fitymád, ennyi... A bőrt húzd hátra ha gumit húzol igen, de szerintem az automatikusan fog menni, mert ahogy elkezded úgy is feszülni fog annyira a gumi, hogy hátra húzza.
2009. dec. 6. 19:38
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Inkább az lehet, hogy hosszú a fitymád, ami okozhat kellemetlenséget. Az óvszerhez előbb mindig hátra kell húzni a bőrt, s utána feltenni a gumit.
2009. dec. 7. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
17:45 igénytelenségre utal? te gyökér vagy! miért lenne igénytelen. lehet valaki fél elmenni az orvoshoz vele, vagy nincs tüneti problémája és nem tud róla, ezért nem kezelteti. szerinted ez igénytelenség? na menj a f@szba
2009. dec. 7. 18:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 7. 22:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

édesjóisten :)

emberek, ennyi zagyvaságot összeirni!

ha hátra tudja húzni merev állapotban, akkor NINCS fitymaszükülete

merev állapotban is simán rajta lehet a fityma a péniszen, ha kellően hosszú, ez szex közben nem zavaró, ugyanis gumi nélkül simán hátracsúszik a makk pereme mögé.

gumiban érdekesebb a helyzet, ki kell próbálni, mert rá lehet ügyeskedni úgy is hogy a fityma a makkon van, de szerintem annyira úgy nem élvezetes

szal NINCS fitymaszűkületed, a gumiban meg ahogy jólesik

2009. dec. 12. 02:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy nincs fitymaszűkületed.

Vigyázz, mert itt működik egy kis banda, akik mindenkit körülmetélésre akarnak terelni, mindenféle süket dumával.

Annak viszont funkciója van, amíg meg merev állapotban is hátra tudod húzni, nincs baj.

Sokan irigyelnek most téged, akik körül vannak metélve, de nem érzik jól magukat, főleg, akiknek rosszul sikerült, kiszáradt makk, fájdalmas merevedés stb... szóval, örülj, hogy nincs gond.

2009. dec. 14. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, valóban nincs szűkületed, főleg nem olyan, amit műteni kellene.
2009. dec. 19. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Körülmetélés :D
2010. jan. 5. 08:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha simán hátra csúszik,akkor nincs fityma szukulet!Szexelesnel magától is hátra fog csúszni!
2023. jan. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!