A makkom alján körbe vannak valami fehér pont szerű micsodák. Nem fáj! Ezek mik lehetnek? Másoknak is van ilyen?
Szeva, ha az van neked amire én gondolok, akkor faggyúmirígyekröl van szó, ezek az apró fehér pont szerű " micsodák" nemrég én is ezzel a problémával küzdöttem és elég sokat keresetem mire megtaláltam a megoldást. Fontos említeni hogy se kenőcs se gyógyszer nem tünteti el, házi orvosom irt fel kenőcsöt de szart sem ért...már bocsánat:D
Na szóval a megoldás, Magyarországon több helyen is vállalnak műtétet amivel át segítenek ezen az esztétikailag zavaró problémán. Én Budapesten műttettem magamat Dr. Fekete Ferencel, azt mondanám hogy ő a leg rutinosabb doktor azok közül akik ezt a műtétet végzik, máshol is megcsinálják de szerintem csak Pesten éri meg megcsináltatni. A műtét maga nem fáj, csak az előtte beadott érzéstelenítő amit a makkod alá kapsz és borzalmasan fáj, de ha azt túléled a műtétet már nem érzed, eltelik másfél, 2 hét és semmi nem látszik többet a faggyúmirígyekböl. Megéri megcsinálni, de csak akkor ha van pénzed, mivel a műtét maga 50 ezer forint. Te döntöd el, hogy együtt tudsz-e élni ezzel a problémával, vagy bevállalod a műtétet, én bevállaltam, saját tapasztalataim vannak és azt kell hogy mondjam, hogy megéri megcsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!