Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makkom alján körbe vannak...

A makkom alján körbe vannak valami fehér pont szerű micsodák. Nem fáj! Ezek mik lehetnek? Másoknak is van ilyen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van, elég sok. Nem baj, hozzádörgölőzik az előbőr szépen... én nem szedetném le, jó így XD
2013. febr. 28. 22:54
 12/13 anonim válasza:

Szeva, ha az van neked amire én gondolok, akkor faggyúmirígyekröl van szó, ezek az apró fehér pont szerű " micsodák" nemrég én is ezzel a problémával küzdöttem és elég sokat keresetem mire megtaláltam a megoldást. Fontos említeni hogy se kenőcs se gyógyszer nem tünteti el, házi orvosom irt fel kenőcsöt de szart sem ért...már bocsánat:D

Na szóval a megoldás, Magyarországon több helyen is vállalnak műtétet amivel át segítenek ezen az esztétikailag zavaró problémán. Én Budapesten műttettem magamat Dr. Fekete Ferencel, azt mondanám hogy ő a leg rutinosabb doktor azok közül akik ezt a műtétet végzik, máshol is megcsinálják de szerintem csak Pesten éri meg megcsináltatni. A műtét maga nem fáj, csak az előtte beadott érzéstelenítő amit a makkod alá kapsz és borzalmasan fáj, de ha azt túléled a műtétet már nem érzed, eltelik másfél, 2 hét és semmi nem látszik többet a faggyúmirígyekböl. Megéri megcsinálni, de csak akkor ha van pénzed, mivel a műtét maga 50 ezer forint. Te döntöd el, hogy együtt tudsz-e élni ezzel a problémával, vagy bevállalod a műtétet, én bevállaltam, saját tapasztalataim vannak és azt kell hogy mondjam, hogy megéri megcsinálni!

2013. aug. 25. 11:32
 13/13 Gyeprefos220 válasza:
Sziasztok. Én konkrétan "megcsonkítottam" magamat.Több , mint 3 éve vannak ezek a szarok rajtam.. Egy szikével, fertőtlenítőszerrel , vízzel nekiálltam leszedni őket. Valamennyire sikerült...Fájdalmat ki kell bírni , de lejöttek, beforrtak, és nem látom, hogy elfertőződött volna. Bár először féltem, hogy bármi problémám lesz , de fogtam a bátorságom, elszántságom , és nekiálltam.
2015. máj. 24. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!