Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem áll fel a farkam?

Miért nem áll fel a farkam?

Figyelt kérdés

Egy olyan kérdésem lenne,amire elsősorban tapasztalatokat várnék.A problémám a következő: Barátnőmmel 5 hónapja együtt vagyok és mikor eljutunk a szexhez lelankad és vége a dolognak. Utána olvasgattam és mindenhol azt írjátok, hogy izgulás miatt van. Mégis mit lehet ez ellen tenni?

18/F

2014. jan. 31. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom,az a sexuális vágy amit iránta érzel ,kevés is lehet.A merevedést nem tudod megtartani,esetleg másra terelődik a figyelmed is .De az is lehet,túl hosszúra nyújtjátok az előjátékot.Sok nő azt gondolja az erekciót olyan könnyű hosszú ideig megtartani,majd még a behatolás után is így maradni 15-20 percre is .A fiuk,férfiak nem sex gépek .Sok ilyen esetet írtak már ide,a fiuk magukban keresik a hibát.Nagyon sok múlik az előjáték időráforditásán,sokszor eztúlságosan is hosszú,a nők "jóvoltából" .A férfiak merevedés után már azonnal képesek a behatolásra is .Ha merevedés beáll az előjáték kezdetén,már pedig ez fiatalok esetében így van,ez eltart

kb 20-25 percig,ez már nagyon sok energiát fel is emészt.

A szakirodalom az átlag szex idejét 3-8 percre teszi.

Ez idő alatt kell a nőnek is a csúcsra jutni .Ebben nincs bent az előjáték.Tehát 25perc előjáték + aktus,ez több mint fél óra .Ha ennyi idő nem elég egy nőnek,akkor ott nem a fiúban kell a hibát keresni,írja a szakirodalom .

Merevedés csak sexuális ingerek,érzelmek hatására jön létre .Gyenge lehet a libidód is ,ez a seuális vágy kiinduló pontja .Ezt viszont a tesztoszteron férfi hormonszint szabályozza .Ilyen oka is lehet,de mint írtam én nem erre gondolok .

2014. jan. 31. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!