Egy hete metéltek körül. Hétfőn megyek suliba, mit mondjak miért nem tesizek? És meddig nem szabad mozogni? 16/f
Semmit nem kell mondanod. Megmutatod az igazolást, és annyi.
Ha kérdezősködik, akkor egészségügyi beavatkozás volt, ezért a hirtelen, és erős mozgásoktól kímélned kel magadat egy darabig.
"És meddig nem szabad mozogni?"
Ezt a doki mondja meg, és a gyógyulás mértékétől függ.
off:
Itt szívesen látna valószínűleg a kérdés feltevője, kérlek ha időd engedi, akkor írj pár szót magadról, az utadról, és hogy mit- hogyan csináltál- csináltak, hátha segít neki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
Nekem gyerekkoromban gondjaim voltak ezzel, mert ez nyilvan, foleg tizenevesek koreben sokszor guny targya.
Nem kell mondani semmit, ne is mondj, mert - ahogy en tapasztaltam - husz eves kor kornyekeig ez nem jo, ha kiderul, nekem csak hatranyom volt belole mindig.
A vakbel nem jo otleg, a hereserv sokkal jobb, mert azt legalabb nem akarja senki megnezni, a vakbel meg latszik, hogy nem volt mutve.
Miert kellett korulmetelni? Vagy csak reszleges volt? :(
A vakbélt sem látni nagyon mert végülis a boxer vonal alatt van,már van olyan vakbél műtét amikor nem vágják fel szikével az egész hasat hanem csak két pontot szúrnak be és azon keresztül szedik ki,így nem marad hosszú,nagy heg,csak 2 pontocska,a heresérvvel az a baj,hogy ott meg elkezdenek röhögni hogy húha a nemiszervedet műtőtték,és ezen poénkodnak,meg az urologus témán,meg mi van,mutasd meg akár stb,és a csajok is megtudják.De a legjobb ha a tanárnak is csak annyit mondasz hogy műtéted volt és nem szeretnél kitérni rá és kész.
De amúgy utolsó teljesen igazad van,csak bármilyen műtétnél ami az intim részünket érinti ott poénkodnak a többiek,meg eldumálják a csajoknak is,meg másnak is.
Kérdező!
Na mit mondtál?Mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!