Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 évesen 8cm a péniszem....

16 évesen 8cm a péniszem. Forduljak orvoshoz vele?

Figyelt kérdés

Még nem voltam lánnyal de félek,hogy meg se fogja érezni,vagy hogy esetleg màr előtte kiröhög vagy hasonló.

Mit tudok tenni?

2014. jan. 30. 22:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem attól áll közel a hashoz mereven,főleg faital korban,

mert jól megtelik vérrel,hanem ez a 3 izomszalag nagyon erős még ,és jól felhúzza .A kor előrehaladtával ezek az izmok is gyengülnek ,egyre kevésbé húzza is fel.Jó ha 30-40

fokos szöget el tud érni.

9 voltam

2014. jan. 30. 23:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Ameddig serdülőkorban vagy, szerintem nem érdemes műtéten gondolkodni, mert még változhat a mérete!

Egyébként nem vagy esetleg túlsúlyos?

2014. jan. 30. 23:29
 13/19 anonim ***** válasza:
és mi az a vastagság ami OK ?
2014. jan. 31. 22:52
 14/19 Mátéé98 válasza:
Verd ki sokszor magadra :-)
2014. febr. 1. 21:10
 15/19 anonim ***** válasza:

16 évesen már csak vastagságra nő.

Petyhüdten nekem is csak 2 cm-vel nagyobb szóval az nem is rossz. Vastagsága hány cm?

2014. febr. 2. 10:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Azért jó lenne tudni milyen magas vagy?Szőrzeted van már,ha igen mióta?

Szüleid,apukád milyen magas?-Mert van aki csak 16 éves kora után kezd el igazán fejlődni,és az apukád magasságából meg tudjuk hogy elérheted már a végleges magasságod vagy nem?állva ekkora?

Volt évfolyamtársam aki 150 cm volt 16 évesen(apja sem magas 170 cm körül),a a gyereknek se szőrzete,se spermája nem volt még,és igen kicsi volt a nemiszerve és csak 1 év múlva nyúlt meg.De mivel láttuk az apja jóval nagyobb így tudtuk fog még fejlődni.Lehetet viszonyítani.

Ezt azért írom le mert vannak akik elég későnérnek és nem tudni hogy nekem egyszerűen kicsi a méreted,vagy későnérő vagy éppen,ehhez nem írtál elég adatot.

Orvos ehhez nem kell,nem tud az orvos mit csinálni azzal hogy mekkora szerszámod van.

2014. febr. 2. 15:12
 17/19 Petyka1 válasza:
0%
Én 13 vagyok és 13-14 centi xD
2014. febr. 3. 21:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Petyka senkit sem érdekelsz.
2014. febr. 22. 20:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne halgass itt a sok hülyère!Ez mèg nõni fog!,külömben is,van akinek kètmillioszor nagyobb baja van mint a te kis fugykosod szèpsèghibályának,Várj türelemmel!Petyka!Mit nagykèpüsködöl itt??A matek is igymegy?Inkább tanulj ne a farkad mèregesd hülyegyerek!!
2014. febr. 22. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!