Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ha elmúlik a...

Szerintetek ha elmúlik a duzzanat újra a régi lesz?

Figyelt kérdés
Hello. Sajnos kaptam egy csúnya péniszgyulladást, és ennek köszönhetően elég csúnyán feldagadt és bepirosodott a fitymám. eddigi életem során semmi baj nem volt vele de most nem tudom hátrahúzni a fitymát mert gondolom a gyulladás miatt beszűkült. Voltam orvosnál, mit ne mondjak kár volt mert semmit sem mondtak szinte csak hogy kamillázzak és kenjem tetran kenőccsel és 2 hét múlva ránéz. Kérdésem az lenne hogy ha teljesen elmúlik a gyulladás és a fityma duzzanata akkor újra beáll a régi állapotába vagy ez így maradandó lesz? Semmiféle képen sem akarok körülmetélést vagy hasonlót emiatt mert eddig normálisan hátrahúzódott. És ha legvégső esetben ilyenre kerül a sor de persze előtte elmegyek egy magánrendelésre mert a kórházi ellátás mindig a legegyszerűbbet választja, körülvágás után és közben fáj ez a beavatkozás, és mennyi idő a gyógyulás? 24F
2014. jan. 26. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószinű a gyógymód visszaállítja az eredeti állapot.

Ha mégsem így lenne,lebeszélnélek a magánrendelésről is .

Magánban azok rendelnek,akik az SZTK ban,és a hozzá tartózó kórházakban dolgoznak .A különbség annyi,hogy itt

szinte nincs várakozási idő.de ha műtétre van szűkség,ugyan úgy időpontot adnak .A műtét is ott zajlik,mintha TB beteg lettél volna .Csak hogy ez már nem

ingyen van .Aztán ugyan az a nővérke megy hozzád,mint egyébként is menne .Magán klinikán még keményebben kell fizetni,bár a beavatkozások ugyan olyanok .A műtét utáni kellemetlenségeket ,fájdalmakat ők sem tudják átvállalni .

Persze ha anyagilag jól vagy elengedve,akkor kedvedre válogathatsz. A tanulságot meg majd lerszüröd utána .

Ha nem javulna az állapotom,én mennék vissza először oda ,ahol voltam .

2014. jan. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!