Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma elővettem a péniszemet és...

Kalgon kérdése:

Ma elővettem a péniszemet és azt vettem észre mint ha kisseb lenne meg mint ha össze aszalodott volna!?!

Figyelt kérdés
Ez a vízhiánytól lehet?Nagyon megijedt vagyok!!mi lehet az oka?Vagy mert a serdülő korba vagyok?

2014. jan. 25. 13:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bőr a makkomon mert kiskormba levágták és az miatt száraz de most szogtam kenegetni!
2014. jan. 26. 16:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen. Ez a körülmetélt fiúknál/férfiaknál előfordul. Egyébként egy kicsit nekem is száraz, pedig én nem vagyok körülmetélve, csak minden fürdés után alaposan megtörlöm.

Ha egyéb panaszod nincs, akkor lehet, hogy tényleg csak erről van szó. Bár azért látatlanban nehéz bármit is mondani. Szóval ha nem tudod eldönteni, beszélj a szüleiddel!

Egyébként próbálj olyan testápolót használni, amiben nincs sok illatanyag, mert az is irritálhatja a bőrt.

2014. jan. 26. 16:54
 13/13 anonim válasza:
fura lehet!volt nagy, most kicsi.nem a méret szàmit.lehet holnap meg tul nagyra nô.van ez igy:D
2014. jan. 27. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!