Szex után néhány napig nagyon fáradt vagyok. Mitől lehet?
Valami hormonprobléma?
A potenciám sem tökéletes, bár azért még tudom használni úgy-ahogy.
Évek óta fennáll a dolog.
Mennyi szex után fáradsz el?
Egy kétperces menet vagy egy pár órás többszöri együttlét után?
Kb. annyi vagy majdnem annyi ideig megy általában, mint régebben, csak nem olyan merev (már elejétől), párszor volt csak, hogy egyáltalán nem jött össze.
De nem is ez a fő gond, hanem hogy fáradt vagyok utána, főleg a második napon. (Az első napon néha még pörgök is, csak estére leszek totálkáros, ami aztán kitart a második nap végéig vagy mostanában tovább.)
A barátnőm messze lakik, úgyhogy nem folynak össze a napok a különböző alkalmakkal kapcsolatban...
Most egyébként még kimondott nyugalom van, kora tavasztól tél elejéig van hajtás, mert mezőgazdálkodom munka mellett. Olyankor is megvan ez a probléma, már évek óta, nagyjából évszakfüggetlenül.
Ilyen hormonvizsgálatot hogy lehet végeztetni? Jó, maszek úton biztos, de ingyen urológus pl. csináltathat? És őhozzá kell valami beutaló?
A háziorvoshoz nem nagyon szeretnék menni, pár éve csak annyit tett, hogy elküldött pszichiáterhez, voltam több helyen, megetettek velem többféle antidepresszánst, amik egyértelműen fokozták a problémámat. Akkor otthagytam a társaságot. A háziorvos meg ugye olyan állatfaj, ami inkább a kollégáknak hisz, hogy depressziós vagyok, mint nekem, hogy a gyógyszerek fokozták a problémáimat. Hangulati gondom akkoriban még egyáltalán nem volt, mostanában már van néha, de ezeknek oka is van. (Hormonvizsgálatot még nem csináltak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!