Pasik! Ti kipróbálnátok egyszer milyen lehet menstruálni?
Figyelt kérdés
Én sokszor gondoltam arra vajon milyen lehet a csajoknak menstruálni, mennyire rossz stb. , hisz ilyenkor a legtöbben tiszta idegbetegek. Ti gondolkoztatok már hasonlón? 25F2009. dec. 3. 20:45
1/15 anonim válasza:
Szerintem addig jó, amíg nem tudod. Bár aranyos ez a kérdés :)
Kíváncsi vagyok, hány férfi szeretné megtudni :D
3/15 A kérdező kommentje:
Miért nem? a lányok havonta kibírják.
2009. dec. 3. 20:53
7/15 anonim válasza:
Fájdalomcsillapítót feltalálták,betétet feltalálták,tampont feltalálták,én idegbeteg nem vagyok.Nem egy nagy szám a menstruálás,sztem semmi érdekesség nincs benne.
19/L
8/15 anonim válasza:
Na igen. MOndjuk nem mindnekinek használ a fájdalom csillapítás, elhiheted :)
9/15 anonim válasza:
A feleségem éppen falfehéren gubbaszt mellettem. Végighányta a napot, alig áll a lábán, és ez így megy minden hónapban az első napján. Le a kalappal, hogy kibírja.
Nem akarom kipróbálni!
10/15 anonim válasza:
Olyan mintha gyomorrontást kapnál és egész nap hasmenésed lenne meg hullámokban rádtörő csikarás és gyengeségérzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!