Le kéne borotválni, de nem merem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár hónapja borotváltam először a hímvesszőmet, és utána rettenetesen viszketett minden nap minden percben, már vártam mikor nő vissza rá a szőr. Most megint le szeretném borotválni, de félek hogy ismét ugyan azokat a kínokat kell majd átélnem, mit tegyek?2009. dec. 3. 20:41
1/13 anonim válasza:
szerintem ne borotváld le esetleg csak vágd vissza a szőrt, nekem úgy jobban is tetszik ;-)
3/13 anonim válasza:
Ha már egyszer kipróbáltad, akkor csinálj, amit akarsz!
4/13 anonim válasza:
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld" - Yoda
6/13 anonim válasza:
használj, szőrtelenítő krémet, és utánna, vagy kamillás hintőpor,vagy körömvirág krém, pár napig. Tuti használ.
7/13 anonim válasza:
borotváld, és kend be utána, az nyugtatja a bőrt, és nem fog viszketni
8/13 anonim válasza:
Figy szerintem egy kicsit homáros ha tök csupasz. trimmeld.
9/13 anonim válasza:
Csak vágd le egy nyírógéppel, de ne nullásra! Jobban is néz ki, meg a szex is jobb, ha van egy kis szőröd.
10/13 anonim válasza:
Ha viszket, akkor vakard meg. Ez biztosan segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!