Miért Vérzik a Makkom?
Figyelt kérdés
Nővérem vadászgörénye bele harapott a Makkomba és, azóta vérzik ! Ragaszkodó ksi dög vagy 5 percig el sem engedte! Nagyon fáj és fojamatosna vérzik ? Mit tegyek ?2009. dec. 2. 15:45
1/12 anonim válasza:
Micsoda o.O???
Nem igazán hiszem el a kérdést..elég hihetetlen..:S
Komolyan??
2/12 anonim válasza:
ha komoly a kérdés,akkor orvos!!!bár elképzelni nem tudom,hogy hogy került a görény a -feltételezhetően-meztelen töködhöz
3/12 A kérdező kommentje:
EZ teljesen komoly ! :S nem viccnek szántam !
2009. dec. 2. 15:52
4/12 anonim válasza:
hát..nézd meg, hogy mennyire sérültél meg..most mondanám, hogy fertőtlenítsd le..de valahogy nem igazán kivitelezhető alkohollal, érthető okok miatt.Betadine?Azzal azt hiszem lehet.Hogy került"oda" a görény?
5/12 A kérdező kommentje:
Hát :S fürdés után le ültem az ágyra a görény meg szabadon volt a házban ( nem is értem miért:S ) és hát így :S
2009. dec. 2. 15:55
6/12 anonim válasza:
ez kemény, tudom, milyen a görény harapása, mint a tű! Ha nem volt beoltva, irány a doki!!!
7/12 anonim válasza:
Óh, szegény :S elég balszerencsés véletlen :(!
8/12 anonim válasza:
Szerintem van a gorenynek eleg nagy foga hogy atharapja a nadragod.Remelem igy is tortent.Azal meg nem jatszanek mert akar eret is serthetett na meg van ott mas is de akar fertozest is kaphatsz.Allat harapasanal az elso amit kapnod kell az vermergezes ellen oltas. Ki tudja milyen bacik lehettek a szajaban amirol mi nem is tudunk.
9/12 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a részvétet :S sajnos ez nem sokat segít de hála istennek be volt oltva :) köszi a segítséget
2009. dec. 2. 15:58
10/12 anonim válasza:
asjánlom h betadinnal kenegesd, ha nemakarsz egy jókis fertőzést a makkodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!