Kicsi nek érzem a péniszem!?!
13 éves vagyok és 14 cm a hossza és 3,5 a szélessége.Van egy
14 éves barátnőm.Mind a ketten már próbálgatunk az ágyban valamit,ő azt mondja,hogy nem kicsi és,hogy ez igaz vagy nem.Átlagos méretű e mert az ilyenektől én mindig féltem,hogy kicsi lessz?!
alfa hím! nem attól lesz férfi valaki ha már sexel,sokan sexelnek fiatalon,de anyuci nélkül meg semmit nem tudnak megcsinálni,csak a nagy szájúk van,úgy rendezgeti őket anyuci otthon mint az ovisokat,még a sz aros szenyójukat sem tudják megcsinálni.Igazi férfiak mi,anyuci pici kölykei,a nagyduma megy nekik,aztán más szolgálja ki,meg készítgeti őket össze.Ez a lúzerság,meg az aki nézi a sok éljel-nappal bp-et,való világot és ehhez hasonlót és azt hiszi ez a menő,hogy ha játszod hogy agyilag zokni vagy.
Szeritnem aki önálló,meg tudja hogy még várhat pár évet a sexel,nem megy minden ba romságba bele,mert más csinálja,nem tudják maguk után húzni a többiek, az sokkal felnőttebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!