Hólyagos lett a péniszem. Mért és mit csináljak vele? Menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel napi szinten szexelünk.Egy ideje elkezdett fájni a péniszem és 2 napig pihentettük a szexet.Aztán ma szerettünk volna szeretkezni viszont rettenetesen fájt mikor be szerettem volna neki rakni.Azonnal megnézem a péniszem és genny hólyagok keletkeztek rajta.Mitől lehet? Mit csináljak vele? Mennyek orvoshoz vagy tudtok rá valami krémet?2014. jan. 9. 21:37
1/7 anonim válasza:
AZONNAL IRÁNY A DOKI! A végén még a barátnődet is megfertőzöd valamivel.
2/7 anonim válasza:
Herpesz simán lehet, menj orvoshoz és a barátnőd is, mert ha próbáltad beletömködni gumi nélkül, akkor őt is megfertőzted.
3/7 anonim válasza:
Eluralkodott rajta a mélység bugyra. Démoni erők szállták meg péniszed.
5/7 A kérdező kommentje:
Én 20éves vagyok.Ő meg 17.
2014. jan. 9. 21:41
6/7 anonim válasza:
OOOrvoooos! Neked is, neki is. Ez nem is lehetne kérdéses….
7/7 anonim válasza:
1. Irány az orvos!!
2. Valamelyikőtök félrelépett! Ha nem te, akkor ő!
Ilyenkor azt szokták hazudni, hogy elkapták a kilincstől, vagy a WC-től, meg a stb.-től...
Azután kiderül, hogy a "kilincset" Gázának hívták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!