Nem maszturbáltam vasárnap óta. Valami baj lehet?
Figyelt kérdés
Vasárnap óta nem maszturbáltam (ma kedd van) mert megbeszéltem a barátnőmmel hogy ha találkozunk szombaton akkor még jobban élvezzük. Aztán most elmentem fürdeni és egyáltalán nem álltam fel. Próbáltam elképzelni,pofozni,húzogatni,vizzel locsolni de semmi..mi lehet a baj?? Nagyon beparáztam!!! Előre is köszi! 15/F2014. jan. 7. 21:24
1/11 anonim válasza:
Magától csak úgy nem áll fel
kell inger
látvány stb.
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom persze de máskor fel szokott..meg a makkba se megy vér csak ha a barátnőm csinálja..ez mitől lehet??
2014. jan. 7. 21:31
3/11 anonim válasza:
De jó neked, hogy meg tudtad állni 2 napig. Ha nem maszturbálok naponta 1 vagy 2 alkalommal, elaludni sem tudok... Szerintem semmi bajod. Gondolj arra, hogy szombaton milyen klassz lesz majd full tele patronnal ráizgulni a barátnődre :)
4/11 A kérdező kommentje:
Hát az biztos!!:)
Köszi szépen,kicsit megnyugtattál..de amúgy én is alig birom..
2014. jan. 7. 21:36
5/11 anonim válasza:
Majd álmodban elélvezel.Ilyenkor szokott ez történni mikor
ilyenen jár az ember agya állandóan .
6/11 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nem áll fel, hanem, hogy 15 évesen szexelsz... Kicsit várj még vele.
7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a mi dolgunk,és mi tudjuk mennyire vagyunk érettek. Szeretjük egymást és készen állunk. Szellemileg is érettek vagyunk,nem csak testileg.
2014. jan. 8. 21:08
8/11 anonim válasza:
Természetes, hogy így gondolod. Én csak egyet kérek: 30 évesen emlékezz majd vissza a mondatodra.
9/11 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból beszélsz?
2014. jan. 24. 22:23
10/11 anonim válasza:
Kérdező: ne aggódj, 30 évesen még simán formában leszel. A #3. válaszoló voltam, 38 vagyok :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!