Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Más férfinál is előfordul,...

Más férfinál is előfordul, hogy estére sárgás anyag lesz az alsóneműjén? Kifejtem lentebb.

Figyelt kérdés

Régebben sose volt velem ilyen, de nagyjából fél éve egyszercsak észrevettem, hogy este az alsógatyámon a pénisznél enyhén sárgás-barnás megszáradt foltocska van. Nem vizelet és nem is spermium, inkább olyan, mint ami gyulladásoknál szokott lenni.

Erre is tippeltem, fitymagyulladásra, kezeltem is, de ugyan úgy néha ott volt az anyag.

El is mentem orvoshoz, aki nézett kenetet és azt mondta, hogy nincs benne semmi gombásodásra utaló és hogy szimplán arról lehet szó, hogy a fityma és a makk között kiválasztódó védő anyagból kicsit több választódik ki és az kerül rá az alsóra és szárad oda.

Ez jól is hangzik, de előtte soha semmi ilyesmit nem tapasztaltam és fura, hogy egyszer csak elkezdődött és azóta rendszeres.

Nem sok anyagra kell gondolni, csak 1-1 apró foltocskára, pöttyre.

Azt szeretném megkérdezni, hogy más tapasztalt-e haosnlót és ha igen milyen rendszeresen, illetve olyan is írhat, aki még sose tapasztalt ilyesmit hogy lássam, mennyire gyakori ez a jelenség.

2009. nov. 30. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:

hi,

ez természetes...

nekem is van, másnak is van...

nincs ezzel semmi probléma, az orvos elmagyarázta, nem?

2009. nov. 30. 14:05
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, mondta hogy előfordul, de azt is mondta, hogy ha sok anyag jön akkor gyulladás állhat a háttérben (ahogy írtam kimutatta, hogy nem erről van szó), azért furcsálltam, mert 26 éves koromig soha semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Meg is kérdeztem egy haveromat, azt mondta, hogy neki nem nagyon szokott ilyesmi lenni. Ezért gondoltam, hogy rákérdezek itt is, hogy kapjak egy kicsit több visszajelzést.

2009. nov. 30. 14:08
 3/9 Tutujka ***** válasza:

Nyilván jobban oda kell figyelned a tisztálkodásra.

Használj initm mosakodó gélt.

Van már kimondottan férfiaknak is, keress rá a neten.

Nem drága, és csak ajánlani tudom.

2009. nov. 30. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
meglep, hogy ezt természetesnek mondjátok, még sosem tapasztaltam ilyet 30 év alatt.
2009. nov. 30. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok,

nekem 10 éves korom óta van...

:)

én is voltam orvosnál vele... Azóta én szürke alsót veszek és nem is látszódik :D

2009. nov. 30. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is fura,én elmultam 46,de még sose volt ilyenem.
2009. dec. 1. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez tuti nem normális dolog! 45 vagyok, soha nem volt ilyen!
2009. dec. 6. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha ez nem szmegma*, akkor micsoda?

(*szmegma = fitymafaggyú, amit a makk domborulatának az árkában - makkárokban - termel milliónyi kicsi, vkiknél fehér, pattanásszerű faggyúmirigy, ahol a fityma és a makk összeér)

Akik jártak dokiknál ők mit mtak erre, mi ez, - azon kívül h. nem gombás fertőzés...

2009. dec. 17. 13:12
 9/9 anonim válasza:

Nálam is jelentkezett ez a jelenség, de akkor mindig be volt gyulladva valamim...

Igen kellemetlen de ha jobban odafigyelsz akkor egy kis extra tisztálkodással megoldhatod. Nálam csak pár napig tart ha valami van és azonkívül soha.

Vagy próbálj meg más fajta alsót hordani... pl :pamut

lehet hogy segít.

2009. dec. 22. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!